İ7 4790 ve R9 270X Tabanlı Sistem Toplama

aslan29

Hectopat
Daha fazla  
Çoğu zaman oyun için kullanacağım. Bilgisayar işimi görür mü ve uyumsuz bir parca var mı ?

Screenshot_2015-02-14-10-15-51.png

Tavsiyeleriniz teşekkür ederim arkadaşlar. i7 ye neden karşı oldugunuzu ögrenebilirmiyim? Misal ilerki zamanda oyunlar en az i7 isteyecek olursa islemciye 1000 küsür para vermek mi daha mantıklı yoksa 700 tl verip yeni ekran kartı mı almak daha akılcı olur ? tesekkurler.

Tavsiyeleriniz teşekkür ederim arkadaşlar. i7 ye neden karşı oldugunuzu ögrenebilirmiyim? Misal ilerki zamanda oyunlar en az i7 isteyecek olursa islemciye 1000 küsür para vermek mi daha mantıklı yoksa 700 tl verip yeni ekran kartı mı almak daha akılcı olur ? tesekkurler.
Aslında şurda haklısın yeni işlemci 1000 tl olacak. Ama yeni ekran kartı 2000 tl. Oyun sistemi yapacaksan ekran kartına yükleniceksin. İşlemci sadece darboğaz yapmaması için önemli. Oyunlarda ki performansı asıl etkileyen şey ekran kartıdır.

Sadece oyun icin çok para vermek istemiyorum ekran kartina. İste sorun o ultra olmasada normal olarak oynatır. İslemci olarak beni uzun soluklu götürsün diye söyledim.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı