i7 4790 ve RX580 8 GB'li sistem alınır mı?

kblymefe

Picopat
Daha fazla  
Soyle bir kasa buldum.
i7 4790.
8 GB RAM DDR3 RAM.
Gigabyte Z97p d3 anakart
1TB HDD.
GTX 750 Ti 2 GB.
AOC 60Hz monitor.
G103 klavye Everest kablosuz fare.

Bu sistem 4000 pazarliksiz fiyat pazarlik ile 3500 3600'e alinabilir diye dusunuyorum.

GTX 750 Ti satip ustune para koyup.

Gigabyte RX 580 8 GB ekran kartini bir tanidıktan 1500'e alacağım.

8 GB RAM ve SSD eklemeyide dusunuyorum.
2024 de bu tarz sistem alınır mı? Artıları eksileri ne olur?

Son düzenleme:
Eğer The Last of Us gibi yüksek sistem isteyen oyunlardan beklentiniz yoksa kesinlikle 4000 TL'ye alınabilir.

Eğer The Last of Us gibi yüksek sistem isteyen oyunlardan beklentiniz yoksa kesinlikle 4000 TL'ye alınabilir.
O Tarz oyunlar oynamayi pek dusunmuyorum valo cs minecraft tarzi cok yuksek sistem istemeyn oyunlarda is gorsun beni 2-3yil idare etsin yeter ogrenci adamim ztn cok fazla para ayiramam. Sistemi almadan once hangi testleri yapmaliyim nelere dikkst etmeliyim rehber tarzi birsey varsa atabilirmisiniz

Sıcaklık için FurMark. Uygulamayı açtıktan sonra ekran kartına yük bindiren bu uygulama ayrıca gösterdiği sıcaklık değerleri sayesinde analiz yapmanıza yardımcı olur hocam.

Boşta ki sıcaklık değerleri için HWiNFO, karışık olursa AIDA64 Extreme.

Dediğiniz oyunları rahatlıkla oynatır. Ayrıca kaldırıp kaldırmayacağını merak ediyorsan, işlemci ve ekran kartını yazıp dilediğin oyunu aratabilirsin.

Bu fiyata gayet mantıklı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…