do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Mart 2021 #11 SON FX BÜKÜCÜ dedi: 6 çekirdek 12 thread 6.nesil de bile 4 çekirdek var iyi işlemci 2010 yılında çıkmış bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam aradğın video i7 4970K ile karşılaştırıyor ve bu işlemci onu silip süpürüyor. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen aynı performansı alabilirim değil mi?
SON FX BÜKÜCÜ dedi: 6 çekirdek 12 thread 6.nesil de bile 4 çekirdek var iyi işlemci 2010 yılında çıkmış bir de. Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak. Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız. Üçüncü taraf çerezlerini kabul et tam aradğın video i7 4970K ile karşılaştırıyor ve bu işlemci onu silip süpürüyor. Genişletmek için tıkla... Hemen hemen aynı performansı alabilirim değil mi?
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 16 Mart 2021 #12 do not interfere dedi: Hemen hemen aynı performansı alabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok rahat. Overclocksuz bile alırsınız gözüküyor. do not interfere dedi: Hemen hemen aynı performansı alabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu işlemci 7700k tokatlıyor overclocklu.
do not interfere dedi: Hemen hemen aynı performansı alabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Çok rahat. Overclocksuz bile alırsınız gözüküyor. do not interfere dedi: Hemen hemen aynı performansı alabilirim değil mi? Genişletmek için tıkla... Bu işlemci 7700k tokatlıyor overclocklu.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Mart 2021 #13 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Çok rahat. Overclocksuz bile alırsınız gözüküyor. Bu işlemci 7700k tokatlıyor overclocklu. Genişletmek için tıkla... Peki biz insanlar neden bu zamana kadar i5 i7 i9 işlemcilere para verdik ki.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Çok rahat. Overclocksuz bile alırsınız gözüküyor. Bu işlemci 7700k tokatlıyor overclocklu. Genişletmek için tıkla... Peki biz insanlar neden bu zamana kadar i5 i7 i9 işlemcilere para verdik ki.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 16 Mart 2021 #14 do not interfere dedi: Peki biz insanlar neden bu zamana kadar i5 i7 i9 işlemcilere para verdik ki. Genişletmek için tıkla... Çünkü daha güncel BIOS'ları olsun çekirdekleri yeni kartlara göre daha uyumlu. Bu işlemci o zamanın i9 10900K'sı.
do not interfere dedi: Peki biz insanlar neden bu zamana kadar i5 i7 i9 işlemcilere para verdik ki. Genişletmek için tıkla... Çünkü daha güncel BIOS'ları olsun çekirdekleri yeni kartlara göre daha uyumlu. Bu işlemci o zamanın i9 10900K'sı.
do not interfere Hectopat Katılım 17 Aralık 2020 Mesajlar 2.401 Makaleler 2 Çözümler 5 Yer Ankara 16 Mart 2021 #15 SON FX BÜKÜCÜ dedi: Çünkü daha güncel BIOS'ları olsun çekirdekleri yeni kartlara göre daha uyumlu. Bu işlemci o zamanın i9 10900K'sı. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum çok teşekkür ederim bilgiler ve vakit ayırdığın için.
SON FX BÜKÜCÜ dedi: Çünkü daha güncel BIOS'ları olsun çekirdekleri yeni kartlara göre daha uyumlu. Bu işlemci o zamanın i9 10900K'sı. Genişletmek için tıkla... Anladım dostum çok teşekkür ederim bilgiler ve vakit ayırdığın için.
SON FX BÜKÜCÜ Hectopat Katılım 2 Ocak 2021 Mesajlar 2.263 Çözümler 3 Yer NewYork/United/Scs 16 Mart 2021 #16 do not interfere dedi: Anladım dostum çok teşekkür ederim bilgiler ve vakit ayırdığın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.
do not interfere dedi: Anladım dostum çok teşekkür ederim bilgiler ve vakit ayırdığın için. Genişletmek için tıkla... Rica ederim.