CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.498 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 28 Temmuz 2017 #21 Bilgisayar açılırken DEL tuşuna bas BIOS ekranı geldiğinde alttaki gibi Load Default yaptıktan sonra F10 tuşuyla ayarları kaydedip yeniden başlatmalısın.
Bilgisayar açılırken DEL tuşuna bas BIOS ekranı geldiğinde alttaki gibi Load Default yaptıktan sonra F10 tuşuyla ayarları kaydedip yeniden başlatmalısın.
G Gökhan Özçetin Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2017 #22 Yapayım hocam hemen size döneceğim teşekkür ederim. Dediğiniz gibi BIOS'u sıfırladım fakat sonuçlar aynı. Müsaitseniz team viewer üzerinden bir gelip bakabilir misiniz ?
Yapayım hocam hemen size döneceğim teşekkür ederim. Dediğiniz gibi BIOS'u sıfırladım fakat sonuçlar aynı. Müsaitseniz team viewer üzerinden bir gelip bakabilir misiniz ?
CJack60 Terapat Forumun Hafızası Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 18 Haziran 2015 Mesajlar 18.498 Makaleler 82 Çözümler 24 Yer ε 28 Temmuz 2017 #23 Sorun donanımsal görünüyor o halde. Chat türevi programlar kullanmıyorum. Hem burdan ötesi beni aşıyor.
Sorun donanımsal görünüyor o halde. Chat türevi programlar kullanmıyorum. Hem burdan ötesi beni aşıyor.
G Gökhan Özçetin Hectopat Katılım 9 Temmuz 2015 Mesajlar 42 Daha fazla Cinsiyet Erkek 28 Temmuz 2017 #24 2 ay içinde yeni sistem almayı düşünüyorum artık sattığım kişi ilgilenir bu sorunlarla. Tüm yardımlarınız için genede teşekkürler.
2 ay içinde yeni sistem almayı düşünüyorum artık sattığım kişi ilgilenir bu sorunlarla. Tüm yardımlarınız için genede teşekkürler.