Öncelikle merhaba herkese, sorunum şudur, işlemcim yükteyken 85-90 derece arasında gidip geliyor. Dün format atmış bulunmaktayım ve Corsair H110İ model sıvı soğutmaya sahibim. İşlemcim boşta 55 derece. Oynadığım oyunlar olarak CS:GO ve Rust örnek verilebilir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Öncelikle merhaba herkese, sorunum şudur, işlemcim yükteyken 85-90 derece arasında gidip geliyor. Dün format atmış bulunmaktayım ve Corsair H110İ model sıvı soğutmaya sahibim. İşlemcim boşta 55 derece. Oynadığım oyunlar olarak CS:GO ve Rust örnek verilebilir. Yardımlarınızı bekliyorum, şimdiden teşekkürler.
Hesabım yanlış yere konu açma sebebiyle ban yemiştir sizinle iletişime buradan devam edeceğim. Bu arada termal macunu dün sürmüş bulunmaktayım, sürerken önce sıvı soğutmayı çıkardım daha sonra işlemciyi çıkarıp alt kısmını ellemeden üstünü temizledim. Temizlendikten sonra termal macunu sürdüm ve bir kart yardımıyla yaydım daha sonra sıvı soğutmayı montajlayıp bilgisayarı kapattım, şuan işlemci ısısı 43 derece gözüküyor ama oyunlara girdiğimde bir süre sonra 90 dereceye kadar fırlaması hoş olmuyor.