Genellikle 85 90 arası sıcaklık değerlerine sahip termal macun yenilemek istedim fakat elimde ZP-360 ve HC-151 termal macun var pek kaliteli macun değiller sanırsam bir etkisi olur mu?
İşlemcim: i7-4790K
Delid için KPX veya Mastergel maker lazım, diğer macunlar IHS altında kullanılmaya müsait değil. Herhangi bir galinstan alaşımıda uygun olur -20 derecede kullanılmayacaksa.
IHS altında düzgün bir birşey kullandığın sürece üstte ne kullandığın pek önemli değil 4 core ve altı intel işlemciler için. Ben standard El yapımı galinstan + GD900 kullanıyordum daha ucuz olduğu için.
Delid için kpx veya MasterGel maker lazım, diğer macunlar ıhs altında kullanılmaya müsait değil. Herhangi bir galinstan alaşımıda uygun olur -20 derecede kullanılmayacaksa.
Ihs altında düzgün bir macun kullandığın sürece üstte ne kullandığın pek önemli değil. Ben standard el yapımı galinstan + GD900 kullanıyordum daha ucuz olduğu için.
MasterGel 1.5 gr 200TL 2 işlem içinde yetmez diye düşünüyorum o zaman alta MasterGel kullanıp üste bu elimde olan macunu sürsem bir sıkıntı yaşamam değil mi?
Ayrıca delid riskli bir işlemmi daha önce hiç yapmadım.