karayel-95
Hectopat
Daha fazla
Merhaba arkadaslar. Yaptigim arastirmalar sonucunda i7-4790k - 980Ti tabanli bir sistem kurmaya karar verdim. Diger parcalar icin de bazi oneriler aldim ama kafamda net bir sey olusmadi. Bu konuda artik toplamadan once son onerileri alacagim. Bilesen onerileri disinda bir kac konu daha var size danisacagim. Ust duzey ekran kartlarinda referans tasarim pek tavsiye edilmiyor, uzun vadede ozel tasarimlarin daha iyi oldugu soyleniyor, bu yuzden ozel tasarim alayim diyorum. Hangi markayi tercih etmeliyim? Bu markalar arasi ne gibi farklar oluyor, hangi marka ne konuda ustundur? Witcher 3, GTA V gibi oyunlari ultra detay seviyelerinde oynarken sistemin sesi ne durumda olur? Sessiz calismasi da benim icin onemli. Sistemi hangi firmadan toplamami oneririrsiniz? Malum yeni vergiler geliyor elektronik urunlere, bu yuzden bir an once toplamak istiyorum. Ama bir yandan da 980ti modelinin ozel tasarimlari heryerde bulunmuyor henuz. Sizce ne yapmaliyim? Monitor konusunda oneriniz ne olur, su an 24inc ve uzeri 1080p 144hz ve 1-2 ms degerine sahip bir monitore daha yakin hissediyorum kendimi, 2k 4k monitorlere nazaran, cogunlukla oyun icin kullanilacak olsa da internet, film, dizi, mac izleme vs. icin de kullanilacak. sizin onerileriniz nelerdir bu konuda?
Son düzenleme: