i7 4790K anakart ve kasa önerisi

LightMind

Hectopat
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar PC topluyorum anakart ve kasa eksik. Bu işlerde daha amatörüm biraz yardıma ihtiyacım var.

Sistemimde bulunanlar;

• i7 4790 K 3.6 GHz
  • 8 GB RAM
  • 1 TB harddisk
  • 150 GB SSD
  • 600 watt güç kaynagı
  • MSI GTX 1060 6 GB
Elimde olan bu parçaları verimli kullanabilecegim bir anakart ve boş kasa arıyorum fakat GTX 1060'ın sıgmama problemi olabilir diye düşünüyorum. Bu konuda tecrübeli olan arkadaşlar bana uygun anakart ve güç kaynaksız boş kasa olarak uyumlu bir ikili fikri verebilirlerse sevinirim ( Toplamda 500 TL'ye kadar bütçe ayırabilirim ikisine).
Elimde boş kasa ve anakartım var eski PC'den kalma fakat bu sistemi oraya oturtmam mümkün değil, ekran kartı sıgmıyor ve anakart enerji girişi 14 pin.

Benzer bir sıkıntı yaşamak istemiyorum. ( Daha cok Vatan'dan alışveriş yapıyorum orada bulunan bir ikili olursa daha cok sevinirim). Yardımcı olan arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şimdi ram tek ise aynısından 1 adet daha ram alın. 4790k'ya stok soğutucu ayıp olur. Aynı zamanda sıradan bir anakartta.

Keşke almadan önce sistemi, bütçeyi tam ayarlasaydınız.

Dark N10 öneririm, fan kontrolcülü harika ve popüler bir kasadır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…