i7 4790K GTX 970 RDR2 Performansı Nasıl Olur?

SonVendetta

Megapat
Yer
İstanbul
Son düzenleme:
Sırf bu oyun için ekran kartı alınır ama şu zamanda oyun parasını bile zor denkleştireceğim için iyice emin olayım dedim. Hem de dediğiniz gibi şimdilik sorunları var ama inşallah birkaç aya düzelir bu optimizasyon sıkıntıları.

Sırf bu oyun için ekran kartı alınır ama şu zamanda oyun parasını bile zor denkleştireceğim için iyice emin olayım dedim. Hem de dediğiniz gibi şimdilik sorunları var ama inşallah birkaç aya düzelir bu optimizasyon sıkıntıları.
Düzelmeyecek. GTA IV nasıl optimizasyon özürlü çıkış yaptıysa ve dünyalar kadar patch yemesine rağmen düzelmedi. Bu oyun da öyle kalacak maalesef.

Düzelmeyecek. GTA IV nasıl optimizasyon özürlü çıkış yaptıysa ve dünyalar kadar patch yemesine rağmen düzelmedi. Bu oyun da öyle kalacak maalesef.
ama geçen ayla bu ay arasında dağlar kadar fark var yanlış bilmiyorsam. En azından biraz bile düzelse, arkadaşların da dediği gibi mediumda 50-60 alsam bana yeter şimdilik. GTX 970le çok birşey bekleyemiyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı