İ7 4790K & GTX970 Sistem Toplama

Görkjem

Hectopat
Yer
Kocaeli
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci

Arkadaşlar merhaba yaza doğru bilgisayar toplıyacağım (doların düşmesini bekliyorum) böyle bir sistem topladım sizce nasıl ? Değiştirmem gereken şeyler varmı SLI düşünmüyorum o yüzden Msi gaming 5 e gerek duymadım. Görüşlerinizi bekliyorum.

Monitörü Hepsiburada.com'dan almanızı ve anakartı Gigabayt Gaming 5 ve ya MSI Gaming 5 yapmanızı öneririm. Ayrıca 40-50 TL'lik bir optik sürücü almanızı öneririm. Malum hala düğün CD'si izlenebiliyor.

Anakart biraz abartı. H81M-PLUS yapabilirsin ayrıca K serisi OC bilmiyorsan alma derim.

4000 TL'lik sisteme H81M-PLUS almak bana saçma geliyor , daha düşük bütçeli sistemler için öneririm o anakartı.

Pahalı anakart alıp ana parçalardan kısmak mantıksız değil mi ?
Böyle bir sistemde anakarttan kısılıp arttırılabilecek bir parça olduğunu düşünmüyorum yanlızca belleklerin frekansları daha yüksek seçilebilir buda bana gereksiz geliyor.

Böyle bir sistemde anakarttan kısılıp arttırılabilecek bir parça olduğunu düşünmüyorum yanlızca belleklerin frekansları daha yüksek seçilebilir buda bana gereksiz geliyor.
Peki kaliteli bir anakartın ses kalitesinden başka gerçekten önemli ne üstün özelliği var ?

Peki kaliteli bir anakartın ses kalitesinden başka gerçekten önemli ne üstün özelliği var ?
İleride işlemci darboğaz yapacağı zaman daha fazla hızaşırtma imkanı , daha uzun ömürlü kullanım , daha iyi bir Wi-Fi , üstün bir ses kalitesi daha ne olabilirki ...

Anakart gayet iyi, sakın değiştirme. Arkadaşın önerdiği modeli ben kullanıyorum, sesten pek memnun değilim. Şimdiden hayırlı olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…