İ7 4790K & GTX970 Sistem Toplama

Birde SSD ekleyin tamamdır. Böyle bir sisteme SSD olmazsa tuzsuz çorbaya benzer.

Arkadaşlar değerli yorumlarınız için teşekkür ederim. Yazım hatasından dolayı belli bir süre engellenmiştim sistemi alıcaktım fakat dolar ortalığı karıştırdı 300Tl gibi bir fark oldu doların düşmesini bekliyorum düştüğü taktirde sistemi toplayıp fotoğrafları paylaşıcam bu arada anakartıda Msi Gaming 5 yapacağım.

ben de benzer bir sistem topluyorum, ram de bu ikisi arasında kaldım 1600mhz ram yeterli oluyor mu ?
ssd sonradan ekliyeceğim

bir de kasa konusunda tereddütte kaldım, vatan bilgisayar dışında tavsiye edebileceğiniz güzel bir kasa + fan var mı ?
açıkçası şekil olarak da çok içime sinmedi vatan bilgisayarda ki kasalar

Benq Rl2240he 21.5" 1ms Gaming Led Monitör (sarı) 41544122 - n11.com

monitör olarak bunu seçtim.

son olarak ram ve kasa konusunda tavsiyelerinizi bekliyorum.

Arkadaşlar önerebilceğiniz 200Tl en fazla 230 Tl lik işlemci soğutucu tavsiyelerinizi bekliyorum. Sisteme tavsiyelerde bulunabilir misiniz ?

Ram konusund 1600mhz yeterlidir cl degeride ne kadar düsük olursa o kadar iyidir.

Ocz Zs Serisi Zs650w 80 Plus 650w Power Supply Ocz-zs650w-eu 26904516 - n11.com

ben bu psu ya karar verdim.

www.hepsiburada.com: Dark Sub-Zero USB 3.0 SSD Ready ATX Siyah Oyuncu Kasası Fiyatı

tek bir sıkıntım kaldı, bu kasaya ekran kartı sığar mı
onu da araştıracak kafa kalmadı xd

MSI Türkiye - Bilgisayar, Dizüstü, Notebook, Masaüstü, Anakart, Ekran Kartı ve dahası...

bu arada şuradan görebiliyoruz ki

500w psu bu sistem için yeterince fazla
ben 650w alarak gereksizlik yapıyorum aslında ama fiyat olarak 500w larda aynı civarlarda o yüzden alacam sanırım

İlerde ekran kartinizin fiyati dustugunde sli yapmak istediginizde psu yu arttirmaniz gerektiginde ne yapacaksiniz ?

İlerde ekran kartinizin fiyati dustugunde sli yapmak istediginizde psu yu arttirmaniz gerektiginde ne yapacaksiniz ?

gereksinim olarak msi kendi sitesinde 400w olarak gösteriyor.
hadi dediğiniz olsun 550w a kadar çıksın.

200 tl lik islemci sogutucu butcem var tavsiyelerinizi bekliyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…