E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #11 Ben bu sürümün adı ne diyor hani özel sürüm şu an en son BIOS sürümü yüklü bende.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 10 Haziran 2021 #12 ECM dedi: Ben bu sürümün adı ne diyor hani özel sürüm şu an en son BIOS sürümü yüklü bende. Genişletmek için tıkla... En son sürüm yüklüyse sorun yok.
ECM dedi: Ben bu sürümün adı ne diyor hani özel sürüm şu an en son BIOS sürümü yüklü bende. Genişletmek için tıkla... En son sürüm yüklüyse sorun yok.
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 10 Haziran 2021 #13 Tekin Alakuş dedi: En son sürüm yüklüyse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder olmuyor kart H81M-K düz Plus değil onda oluyordu OC desteklemiyor yani sen diyorsun özel bir sürüm var bende sana soruyorum.
Tekin Alakuş dedi: En son sürüm yüklüyse sorun yok. Genişletmek için tıkla... Ne fark eder olmuyor kart H81M-K düz Plus değil onda oluyordu OC desteklemiyor yani sen diyorsun özel bir sürüm var bende sana soruyorum.
T Tekin Alakuş Gigapat Zamanın Tanığı Katılım 18 Aralık 2016 Mesajlar 5.661 Makaleler 3 Çözümler 67 Yer Gaziantep 11 Haziran 2021 #14 ECM dedi: Ne fark eder olmuyor kart H81M-K düz Plus değil onda oluyordu OC desteklemiyor yani sen diyorsun özel bir sürüm var bende sana soruyorum. Genişletmek için tıkla... Özel bir sürüm yok, son sürüm BIOS ile OC yapılabiliyor.
ECM dedi: Ne fark eder olmuyor kart H81M-K düz Plus değil onda oluyordu OC desteklemiyor yani sen diyorsun özel bir sürüm var bende sana soruyorum. Genişletmek için tıkla... Özel bir sürüm yok, son sürüm BIOS ile OC yapılabiliyor.
E ECM Hectopat Katılım 16 Mayıs 2020 Mesajlar 287 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Haziran 2021 #15 Olmuyor.