i7 4790K İşlemciye CM V8 GTS Sıvı Soğutmayı Önerir misiniz?

kaan pak

Megapat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
E-spor
Merhaba arkadaşlar. Sıvı soğutma sistemine geçmek istiyordum ancak birçok kişi sıvı soğutma sistemlerinin ileride çok sorun çıkartacağını söylüyorlar. Sıvı soğutma kullanan tecrübeli arkadaşlardan yorumlarını bekliyorum. Ayrıca almayı düşündüğüm soğutma sistemide: COOLER MASTER V8 GTS

İşlemci: i7 4790k
Anakart: asus maximus vi formula

Güvenli şekilde montaj yaptıktan sonra hiç bir sorunla karşılaşacağınızı sanmıyorum ayrıca cooler master eisberg prestige 240 öneririm pompası kuvvetli ve daha bol sıvı var içinde.

Merhaba
Eğer bütçeniz varsa ve kasanız müsaitse Corsair h100i alınız çok iyi soğutur bilgisayarınızı.

Merhaba
Eğer bütçeniz varsa ve kasanız müsaitse Corsair h100i alınız çok iyi soğutur bilgisayarınızı.
Bütçem var. Peki kartımda ki crosshill özelliğini nasıl kullanabilirim? Hangi malzemeleri kullanmam gerekiyor?

Son düzenleyen: Moderatör:
CM V8 GTS abartılı bir soğutucu, Hyper 212 Evo size yeterli olacaktır. CrossChill özelliğini kullanmanız için custom sıvı soğutma kullanmanız gerek. Piyasada satılan sıvı soğutma sistemleri kapalı devre olarak çalışıyor, anakartınıza bağlayamazsınız.

Custom yapabilsem keşke aaah ah.

Asus maximus vi formula kartında 3 way SLI denmiş ama emin olamadım. Bu anakartla 2 nvidia kartını sorunsuzca SLI yapabiliyoruz. Peki 3 tane nvidia kartınıda SLI yapabilir miyiz ?

Arkadaşın da dediği gibi anakartaki Custom sıvı soğutma desteği kapalı sistem sıvı soğutmalarda bir anlam ifade etmez.
Customa yönelmek istersen @er36po sana yardımcı olacaktır ancak sıvı soğutma bütçesi ile Custum sıvı soğutma alamazsın, aklında bulunsun

Sıvı soğutmanın ileride büyük sorunlar çıkaracağını diyenler kafadan almışlardır. Emin olun onu diyenler, sıvı soğutmayı hayatında görmemiş, yapmamışlardır bile.
Ancak şöyle bir durum var: Özellikle Custom S. soğutmanın yılda bir bakımı var, fakat o bakım dediğimiz olay abartılacak bir dorum değil, hatta bana göre oldukça zevkli.

Eğer iyi bir custom sıvı soğutma yapacak iseniz öncelikle en az 2 bin TL gibi bir bütce ayırmanız gerek.

Eğer iyi bir custom yapacak iseniz olmazsa olmazlardan olan anakartı da soğutmanız gerek, yalnızca işlemciyi ve E. kartını soğutmakla sistem iyi soğumuyor. Malum anakartın ısısı işlemci ve E. kartına da yansıyor.

Anakartınız için üretilmiş bloklar (Chipset ve K. köprüsü için) var
bir torba para hazırladı iseniz anakarttan başlayarak yapabilirsiniz.

Şu güzelliğe bakınız:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…