I7 4790K nasıldır ?

4790K almalısın. Kendim kullanıyorum 4.4 GHZ'de çalışıyor aldığımdan beri. Çeşitli programlar kullanıyorum, oyun oynuyorum bir sıkıntısını görmedim. 4.8 Ghz'e kadar denedim stabil çalıştı fakat tekrar otomatiğe aldım. Anakartımın otomatik OC'si ile stabil çalışıyor şu an. 4.0 Ghz bile çok yüksek bir değer zaten. Soğutma sistemimde Seidon 120V boştayken 37 derecelerde aklında bulunsun.

4790K almalısın. Kendim kullanıyorum 4.4 GHZ'de çalışıyor aldığımdan beri. Çeşitli programlar kullanıyorum, oyun oynuyorum bir sıkıntısını görmedim. 4.8 Ghz'e kadar denedim stabil çalıştı fakat tekrar otomatiğe aldım. Anakartımın otomatik OC'si ile stabil çalışıyor şu an. 4.0 Ghz bile çok yüksek bir değer zaten. Soğutma sistemimde Seidon 120V boştayken 37 derecelerde aklında bulunsun.
Vatan' dan mı aldınız ? :)

4770K ile H100i kullanıyorum. İşlemciyi soğutmak mümkün değil. :) Haswell sersinde işlemcinin üst korucuyu bizim gördüğümüz tabaka ile CPU arasındaki macunlar kalitesiz olduğu için ara seri olarak Haswell Refresh çıktı. Bu seri de 4790K da oluyor. Kendisi daha iyi bir işlemci.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı