i7 4790K Sistem Programlarda Kasma Sorunu

kriegsl

Hectopat
Daha fazla  
Sistemimde Windows 10 PRO 64 Bit yüklü.

Sistem Özelliklerim : İ7 4790K 3.6GHZ
Nvidia GT 730 2 GB
12 GB DDR3 RAM
120 GB SSD

İşlemci bu kadar iyi olmasına rağmen, fazlasıyla RAM'e sahip olmama rağmen oyunları geçtim. Chrome, Opera, League Of Legends oyununun clientinde vs birçok programda kasma yaşıyorum. Bildiğimiz oyunlardaki FPS drop gibi akıcı çalışmıyor uygulamalar; hep bir kasma hep bir takılma. Sorun Windows'ta mı sistemimde mi ? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
CPU hangi uygulama daha çok kullanıldığını görmek için... Görev yöneticisine gir ve bak. Daha sonra burada belirt, çözüm arayalım. Virüs de olabilir.

CPU hangi uygulama daha çok kullanıldığını görmek için... Görev yöneticisine gir ve bak. Daha sonra burada belirt, çözüm arayalım. Virüs de olabilir.

CPU kullanımına detaylıca baktım. Anormal kullanım göremedim
Virüs olsa illaki anlardım ama donanım uyumsuzluğundan şüpheleniyorum biraz

Birinci yanlış işlemci temel frekans da çalışmıyor. BIOS ayarlarını sıfırla. Daha sonra gösterdiğim gibi bu ayarları yap. Bakım

Birinci yanlış işlemci temel frekans da çalışmıyor. BIOS ayarlarını sıfırla. Daha sonra gösterdiğim gibi bu ayarları yap. Bakım

Cevap için teşekkür ederim. Görev yöneticisinden baktığımda işlemci frekansının 3.6 ve üstü çalıştığını gördüm. Yanlış çalışma bu demek olur mu bilmiyorum.
Ayarları da yapacağım teşekkürler

Güç seçeneklerini hiç değiştirmemişsin o zaman ... Aklında bulunsun fotoğraf paylaşıyorum, işlemci tam frekans çalışmasını istiyorsan sürekli.

Dosya Ekleri

• Ekran Görüntüsü (38).png
    209,3 KB · Görüntüleme: 105
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…