Hali hazırda bulunan sistemi güncellemek gerekli mi değil mi sizlere bir danışmak istedim. Şöyle ki benim oyun vs. ile işi olan biri değilim sadece uçuş simulasyonu ile ilgileniyorum o kadar. Onun dışında sadece iş amaçlı kullanıyorum. Güncellemek içinde zamanın doğru olup olmadığı konusunda kararsızım. Haliyle ülkede durumlar ve kur değerleri ortada. O yüzden sizce aşağıda yazdığım sistemim beni rahat bir şekilde 1-2 sene daha idare eder mi? Yoksa yavaş yavaş değiştirmek gerek mi? Değerli cevaplarınız için şimdiden teşekkürler, hayırlı forumlar.
Para harcama dürtüsü geldi galiba. @Nazım Paşa'nın da dediği gibi SSD al ama benim gibi 250 değil 500 GB kadar al derim almışken. 3 oyunda doluyor 250 GB.
Sistemin oldukça güçlü ve yeterli, kesinlikle güncelleme yapmaman lazım. Sana getiren çok zarar getirir güncelleme yaparsan. Türkiye para kolay kazanılmıyor, paranızın değerini bilin, çar çur etmeyin derim.
Teşekkürler, Kasa AEROCOOL STRIKE X-ST BLACK EDITION yaklaşık 5 sene oldu alalı bu 3.sistemi barındırışı çok şükür bu güne kadar hiç üzmedi, değiştirmeyi düşünmediğim tek parça o zaten ekonomik ömrünü tamamlayana kadar kullanmayı düşünüyorum.