BlackHawk- Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #1 Arkadaşlar 5 milyarlık PC satın aldık. Toplama yaptık fakat her şey iyi olmasına rağmen camtasıa studıo 8 montaj yaparken videoyu denemek için oynattığımda çok çok çok kasıyor. Neden ? İntel core i7 4790k 4.00ghz ekran kartı : NVIDIA GTX 970 4 GB Ram : 16 GB Son düzenleyen: Moderatör: 3 Temmuz 2015
Arkadaşlar 5 milyarlık PC satın aldık. Toplama yaptık fakat her şey iyi olmasına rağmen camtasıa studıo 8 montaj yaparken videoyu denemek için oynattığımda çok çok çok kasıyor. Neden ? İntel core i7 4790k 4.00ghz ekran kartı : NVIDIA GTX 970 4 GB Ram : 16 GB
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 3 Temmuz 2015 #2 İşletim sisteminiz nedir? Program güncel değilse buradan güncelleyin: TechSmith | Camtasia, Screen Recorder and Video Editor Bir de ekran kartı sürücü sürümünü de belirtin.
İşletim sisteminiz nedir? Program güncel değilse buradan güncelleyin: TechSmith | Camtasia, Screen Recorder and Video Editor Bir de ekran kartı sürücü sürümünü de belirtin.
BlackHawk- Hectopat Katılım 15 Haziran 2015 Mesajlar 13 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #3 samet67671 dedi: İşletim sisteminiz nedir? Program güncel değilse buradan güncelleyin: TechSmith | Camtasia, Screen Recorder and Video Editor Bir de ekran kartı sürücü sürümünü de belirtin. Genişletmek için tıkla... ---------------------- İşletim sistemi : Windows 7 64 Bit Ekran Kartı sürücü sürümünü nerden bakıcaz ? Bu arada bir de sürekli neden engel yiyorum? Sırf başlıgı yanlış yazdık diye engel mi olur?
samet67671 dedi: İşletim sisteminiz nedir? Program güncel değilse buradan güncelleyin: TechSmith | Camtasia, Screen Recorder and Video Editor Bir de ekran kartı sürücü sürümünü de belirtin. Genişletmek için tıkla... ---------------------- İşletim sistemi : Windows 7 64 Bit Ekran Kartı sürücü sürümünü nerden bakıcaz ? Bu arada bir de sürekli neden engel yiyorum? Sırf başlıgı yanlış yazdık diye engel mi olur?
samet67671 Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 17 Ağustos 2013 Mesajlar 4.639 Makaleler 25 Çözümler 6 Yer Zonguldak Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Temmuz 2015 #4 Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Windows 8.1.3 64 bit kurun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Ekran kartınızın en güncel sürücüsünü buradan indirin: Drivers | GeForce Programın son sürümünü belirttiğim linkten indirin. Sorun devam ederse yeni konu açarak bildirin. Ayrıca bu sitenin bir kuralları var ve bu kurallara uymak zorundasınız.
Windows 7'ye teknik destek vermiyoruz. Windows 8.1.3 64 bit kurun: Windows 8.1 RTM Türkçe İndirme Bağlantıları | Technopat Sosyal Ekran kartınızın en güncel sürücüsünü buradan indirin: Drivers | GeForce Programın son sürümünü belirttiğim linkten indirin. Sorun devam ederse yeni konu açarak bildirin. Ayrıca bu sitenin bir kuralları var ve bu kurallara uymak zorundasınız.