Bir süredir sistemimi yenilemeyi düşünüyorum ancak malumunuz kurlar sebebiyle planlarımı da revize etmem gerekti. En çok yapmak istediğim şeylerden biri de çift monitör ile (birini oyun için, diğerini de günlük işlerimde kullanmak için) bilgisayarımı kullanabilmek. Asıl kullanacağım monitör olarak 2K 144+ HZ IPS modüllü bir model düşünüyorum. Sizlerden ricam 2K ve işlemcim ile uyumlu çalışabilecek ekran kartı önermeniz. Açıkçası 2070 veya ikinci el 1080 Ti alıp O.C. İle kullanmayı planlıyorum ancak sizlerin fikri benim için önemli. Başka tavsiyelerinize de açığım.
Bir süredir sistemimi yenilemeyi düşünüyorum ancak malumunuz kurlar sebebiyle planlarımı da revize etmem gerekti. En çok yapmak istediğim şeylerden biri de çift monitör ile (birini oyun için, diğerini de günlük işlerimde kullanmak için) bilgisayarımı kullanabilmek. Asıl kullanacağım monitör olarak 2K 144+ HZ IPS modüllü bir model düşünüyorum. Sizlerden ricam 2K ve işlemcim ile uyumlu çalışabilecek ekran kartı önermeniz. Açıkçası 2070 veya ikinci el 1080 Ti alıp O.C. İle kullanmayı planlıyorum ancak sizlerin fikri benim için önemli. Başka tavsiyelerinize de açığım.
2070S ile 1080Ti saf güç olarak yakın kartlar. 2070S modelin DLSS ve RTX artısı var. İşlemciye biraz OC yaparsan ikisini de 2K çözünürlükte besler diye düşünüyorum.
2070 veya 1080Ti arasında çok gidip geliyorum ancak daha eski bir model olması sebebiyle 2.el fiyatının daha uygun olması 1080Ti' ı daha cezbedici yapıyor sanki. Bir de düşündüğüm monitör modeli de şu: https://www.hepsiburada.com/viewson...play-freesync-qhd-ips-monitor-p-HBV00000OGHPS
EDIT :
Tekrardan merhaba. Son karar olarak artık sistemime RTX 2070 Super takıp şu monitör ile kullanmayı düşünüyorum:
MSI GeForce RTX 2070 Super Gaming X Trio 8GB GDDR6 256 Bit Ekran Kartı fiyatı ve teknik özellikleri için hemen Sinerji Bilgisayar'a gelin ve en iyi fiyatlar ile sahip olun