İ7 4790K sisteme GTX 980 TI takılır mı?

Soğutma konusunda pek fark olacağını sanmıyorum. Evga'nın classifield serisi gibi frekans değerleri en fazla yükseltilmiş karttır ve buna rağmen serin kalmayı başarıyor. Biraz ağır ve çok kalın bir kart. SLİ yapmaya kalkınca en hızlı PCI exp portlarının birbirinden uzak olan Anakartla tercih edilmelidir.

Soğutma konusunda pek fark olacağını sanmıyorum. Evga'nın classifield serisi gibi frekans değerleri en fazla yükseltilmiş karttır ve buna rağmen serin kalmayı başarıyor. Biraz ağır ve çok kalın bir kart. SLİ yapmaya kalkınca en hızlı PCI exp portlarının birbirinden uzak olan Anakartla tercih edilmelidir.
Çok teşekkürler. Ama misal 3 PCI Express portu olan anakartta birini ilk porta diğerini üçüncü porta taksak sorun olurmu? Technopat Test Sistemi v2.0 da da iki GTX 980 Tİ'yi uzak portlara koyuyorlar.

GTX 980 Tİ demişken vatan bilgisayarın sitesinde yeni bir sürüm gördüm. GTX 980 Tİ Matrix. DirectCUII soğutma sistemi. Ayrıca çok şık. Asus'un 3 fanlı sürümünden iyimi kötümü? Neden?
Hız aşırtma için yapıldığı yazıyor. Bu doğru olabilir bence. Çünkü borular nikel değil siyah bir malzeme ile kaplı. Bu tabi benim görüşüm. Tabi directcu 2 var bu kartta. İyi bence

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı