A AlırımKünyeni Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #1 Konuda belirttiğim gibi işlemciye hiç bir overclock yapmadım fakat sürekli 4.4 ghz de çalışıyor. Önceden böyle değildi halbuki. Çözümü nedir?
Konuda belirttiğim gibi işlemciye hiç bir overclock yapmadım fakat sürekli 4.4 ghz de çalışıyor. Önceden böyle değildi halbuki. Çözümü nedir?
heavystorm01 Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 14 Nisan 2015 Mesajlar 2.002 Çözümler 1 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #2 OC Genie aktifse kapatıp, deneyin. Artı 0 Eksi Çözüm
KS KS A AlırımKünyeni Hectopat Katılım 10 Ağustos 2015 Mesajlar 27 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Eylül 2015 #3 heavystorm01 dedi: OC Genie aktifse kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... OC Genie'yi açıp kapattım, sorun düzeldi. Halbuki önceden açmamıştım hiç. Teşekkür ederim. Eğer tekrar sorun olursa yazarım. Artı 0 Eksi
heavystorm01 dedi: OC Genie aktifse kapatıp deneyin. Genişletmek için tıkla... OC Genie'yi açıp kapattım, sorun düzeldi. Halbuki önceden açmamıştım hiç. Teşekkür ederim. Eğer tekrar sorun olursa yazarım.