İ7 4790K Tabanlı Sistem Toplama

sylvanas

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  

15 Ağustosta alacağım. Yine de size bir sormak istedim.

İlk olarak SSD al diyorlar. Ama ben hızlı olmasada olur diyorum. Performansınada bakıncada alasım geliyor. Sizce almalı mıyım ?
SSD hiç kullanmadım.

Monitörüde geliştirmem gerekli mi ? En fazla 4.500 TL olur. SSD'yi bu yüzden almak istemiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim

Son düzenleyen: Moderatör:
Ortak bileşen 144 hertz monitör ; Asus VG248QE 24” LED 1920x1080 1ms 3 Yıl Fiyatı

İntel sistem ;
Monitör ile toplam 4.798 Lira. İstersen işlemciyi düşürebilirsin sorun yaratmaz. 290x pcs ve 144 hertz monitör ile oyun keyfine diyecek olmaz.

Sistem 2 ;
Amaç oyunsa eğer, AMD 8350, değil oyunda çoklu uygulama performansında, video convert etmekte diğer olası kullanabilecek olduğun herşeyde yetecektir sana. Yine amacımız 290x pcs ve 144 hertz monitör ikilisine sahip olabilmek ve oyun oynamak.

Sıvı soğutucu ve SSD'yi bütçen olduğunda eklersin. Ama 4790K ve R9 290 alırsan, ne eklersen ekle oyun performansın ve zevkin ''290x + 144 hertz monitör'' ikilisi kadar olmayacak. Ben olsam az daha bütçe ekler birinci sistemi alırdım.

monitör tamamda ekran kartını neden önerdiğinizi anlayamadım ve sizcede 750 w yetermi?oc lu olarak

R9 290X şu anda alabileceğin en iyi ekran kartlarından, parası da yarıştığı kulvardaki ekran kartlarına göre uygun. Eğer neden powercolor diye soruyorsan da pcs+ soğutması diğer soğutmalara göre daha performanslı.

Hem işlemci hem ekran kartı overclocklu halde yetecek. Aynı kasada 8320 ve iki tane GTX 760 kullandım bir aralar. İşlemciyi 1.5 voltta çalıştırsan bile sistem 650 watt falan çeker ortalama.

Bir de işlemciyi soğutmak için bir şey koymamışsınız neden?

@Oğuz_han 2. sistemde uyumsuzluk var. Oyun için sistem alınacak ise işlemciyi i5 4690, anakartı h97 chipsetli bir anakart, ramleri 8 gb 1600 mhz, ekran kartını ise r9 290x seçebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…