Satılık İ7 4790K tabanlı sistem

Makaleler
4
Yer
İstanbul
Merhaba çok isteyerek ve özenerek topladığım bilgisayarım satılıktır. Kasa+monitör+klavye+mouse ve ya sadece kasa olarak satabilirim.
Anakart ve RAM'ler 25 mart 2015 faturalıdır diğer parçalar ise 20 nisan 2015 faturalıdır.
Bileşenler:
İntel Core i7 4790k işlemci
Msi z97 gaming 7 anakart
Kingston Hyperx xmp 16 GB (2*8GB) savage 1600 MHz RAM
Samsung 850 evo 250GB SSD
Asus R9 290x DC2OC 4GB ekran kartı
Corsair 850w Hx 850 güç kaynağı
Corsair H100i sıvı soğutma
Corsair Obsidian 750d kasa
Samsung 21.5 inç S22D300H monitör

Son düzenleyen: Moderatör:
Ekrem Alkan usta işlemci ve RAM'ler için ;

INTEL İ5 4690K işlemci = 1 seneden fazla garantisi var, kutusu, faturası her şeyi duruyor. Overclock yapılmadı. Çok temiz kullandım. Vatan Bilgisayar'dan aldım.

Gskill 4x4 16 GB 1600 Mhz RAM = Normalde satmazdım fakat aldığım işlemci soğutucu bir RAM slotunu kapadığı için 2x8'e ihtiyacım var. Kutusu falan vardır. Fatura yok sanırım fakat kutusunun arkasında önemli bir belge var.

1 TB WD BLACK Harddisk = Bende SSD olduğu için kullanmadım. 1 seneden fazla garantisi var. Kutusu, faturası her şeyi duruyor. Vatan Bilgisayar'dan aldım. Bu Black serisi unutma sıfırı 280 TL, bunun 2. eli 180 TL civarı diğerlerinin sıfırı 180 TL.

Usta işlemci ve RAM için bu üçünü veriyorum. Denk bir takas olacak. İstanbul - Avrupa yakasındayım.

Fiyat nedir acaba ?

Son düzenleyen: Moderatör:
Merhaba çok isteyerek ve özenerek topladığım bilgisayarım satılıktır. Kasa+monitör+klavye+mouse ve ya sadece kasa olarak satabilirim.
Anakart ve RAM'ler 25 mart 2015 faturalıdır diğer parçalar ise 20 nisan 2015 faturalıdır.
Bileşenler:
Msi z97 gaming 7 anakart

Sıfır fiyatı yaklaşık 5400TL civarı...
Parçalar yeni olduğu için fiyat çok düşmez, ama tabi ikinci el olduğu için malum biraz düşer.
Rahatlıkla 4000 - 4400TL arasında satabilirsin.
Almak gibi bir düşüncem yok ama bilgilendireyim dedim. :)

Bu arada çok güzel sistem toplamışsın. :D

Sıfır fiyatı yaklaşık 5400TL civarı...
Parçalar yeni olduğu için fiyat çok düşmez, ama tabi ikinci el olduğu için malum biraz düşer.
Rahatlıkla 4000 - 4400TL arasında satabilirsin.
Almak gibi bir düşüncem yok ama bilgilendireyim dedim. :)

Bu arada çok güzel sistem toplamışsın. :D

Alıcı olmıyan birinin sisteme teklif vermesi o_O bence pekte etik değil, şey gibi bu; bak ben emlak işi yapıyorum, adam olmıyan parasıyla gelip bana diyor "bu daireyi şu paraya alıcam", iyi hoş alda paran varmı dedim zamanda, "dairemi satıyım alıcam", satta gel kardeşim derler, ticarette boş kelime yapmaya gerek yok.
Bileşenler:
Msi z97 gaming 7 anakart

Sistem de hiç hız aşırtma yapıldımı, vede monitörlü monitörsüz fiyatı nedir. Bu ara da ölü alıcıyım, arkadaşın yazdığı gibi 4000 lira vermem.Ben pusuda beklerim fiyatının düşmesini beklerim.

Bu sistemde 4,7 Ghz de günlük kullanıyorum daha üstünü zorlamadım. Zaten ana kart kendisi 4,4 Ghz otomatik olarak yükseltiyor. Monitörsüz de 3800 gibi satabilirim. Ölü alıcı kısmına gelince o kadar kalmaz çünkü ihtiyacım var ama dürüst olmanız da güzel :D

Alıcı olmıyan birinin sisteme teklif vermesi o_O bence pekte etik değil, şey gibi bu; bak ben emlak işi yapıyorum, adam olmıyan parasıyla gelip bana diyor "bu daireyi şu paraya alıcam", iyi hoş alda paran varmı dedim zamanda, "dairemi satıyım alıcam", satta gel kardeşim derler, ticarette boş kelime yapmaya gerek yok.

Sistem de hiç hız aşırtma yapıldımı, vede monitörlü monitörsüz fiyatı nedir. Bu ara da ölü alıcıyım, arkadaşın yazdığı gibi 4000 lira vermem.Ben pusuda beklerim fiyatının düşmesini beklerim.

Bu Technopat üyeleri herşeyi ne çok iyi biliyor...
Kimisine göre iyi niyet önemlidir; kimisine göre ticaret, paradan ve etik olmaktan ibarettir.Bilgisayarla ilgili olduğum için sistemi beğendim yorum yaptım hayırlı satışlar dedim...
Arkadaşın
siz ne kadar verirsiniz ?
lafı üzerine böyle bir yorum yaptım.

Belki fiyatı yükseltmişimdir ölücülere karşı satıcıyı bilgilendirmişimdir neden alıcıyı rahatsız etmiştir bilemem. :)

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı