M Mrjoeblack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 330 14 Ocak 2020 #11 Tamamdır başlattım peki şunu soracağım, ben monitörümü bir renk kalibre cihazıyla kalibre etmiştim sorun ondan kaynaklı olabilir mi? Yani pek mantıklı gelmiyor bilgisayar kendini kapatmaz sanıyorum.
Tamamdır başlattım peki şunu soracağım, ben monitörümü bir renk kalibre cihazıyla kalibre etmiştim sorun ondan kaynaklı olabilir mi? Yani pek mantıklı gelmiyor bilgisayar kendini kapatmaz sanıyorum.
MayCrasH Zettapat Katkıda Bulunan Çözüme Giden Yol 1000'e Doğru Zamanın Tanığı İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 9 Ekim 2015 Mesajlar 12.749 Çözümler 610 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Ocak 2020 #12 Bilmiyorum daha önce böyle duruma rast gelmemiştim.
M Mrjoeblack Hectopat Katılım 17 Ağustos 2019 Mesajlar 330 14 Ocak 2020 #13 MayCrasH dedi: Bilmiyorum daha önce böyle duruma rast gelmemiştim. Genişletmek için tıkla... Sadece yeni bir renk profili oluşturuyor bu cihaz. Silinen üye dedi: Bunlar RAM'deki arızadan dolayı oluşur hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım sorun ram de değildir ram de ise nasıl çözülebilir Son düzenleme: 14 Ocak 2020
MayCrasH dedi: Bilmiyorum daha önce böyle duruma rast gelmemiştim. Genişletmek için tıkla... Sadece yeni bir renk profili oluşturuyor bu cihaz. Silinen üye dedi: Bunlar RAM'deki arızadan dolayı oluşur hocam. Genişletmek için tıkla... Umarım sorun ram de değildir ram de ise nasıl çözülebilir
S Silinen üye 210679 Ziyaretçi 14 Ocak 2020 #14 Çiplerin içindeki bir arıza olduğundan düzeltilemez. DDR3 zaten, 2. el alırsın en kötü.