I7 4790K Termal Macun Önerisi

Merhabalar, ben bilgisayarımın içi bayağı tozlandığı için ve hava tutmak artık yeterli olmadığı için bilgisayarcıda temizletecektim ama bulunduğum yerdeki bilgisayarcı tam bakıma 100 lira deyince vazgeçtim ve belli rehberlere bakarak kendim temizlemeye karar verdim. Ama işlemci fanı ve işlemciyi de yerinden sökmem gerekeceği için termal macunun etkisi kalmayacağı için macun almam gerekiyor. Kullandığım fan Cooler Master Hyper TX3I işlemcide 4.00GHz stock da çalışan i7 4790k. Hangi ya da nasıl bir macun almamı önerirsiniz? Çok pahalı olmazsa sevinirim ve teşekkür ederim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çözüm
212 Evo soğutucu ile kullanıyorum. 4.6 GHz overclock ile kışın boşta 30-35°, yükte 70° oluyor. Yazın boşta 35-40°, yükte 75° oluyor.
Merhabalar, ben bilgisayarımın içi bayağı tozlandığı için ve hava tutmak artık yeterli olmadığı için bilgisayarcıda temizletecektim ama bulunduğum yerdeki bilgisayarcı tam bakıma 100 lira deyince vazgeçtim ve belli rehberlere bakarak kendim temizlemeye karar verdim. Ama işlemci fanı ve işlemciyi de yerinden sökmem gerekeceği için termal macunun etkisi kalmayacağı için macun almam gerekiyor. Kullandığım fan Cooler Master Hyper TX3I işlemcide 4.00GHz stock da çalışan i7 4790k. Hangi ya da nasıl bir macun almamı önerirsiniz? Çok pahalı olmazsa sevinirim ve teşekkür ederim.
Şu anda Arctic MX-4 en iyi F/P termal macunlarından birisi diyebilirim, Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Şu anda Arctic MX-4 en iyi F/P termal macunlarından birisi diyebilirim, Rahatlıkla tercih edebilirsiniz.

Bir bakıyım teşekkür ederim.
Bütceniz ne kadar? Ona göre tavsiye verelim.

40 liraya kadar diyebilirim

4 Gramı bile bayağı pahalıymış 😃😃 Herhangi bir macunu tek seferde kaç gram sıkmak gerekiyor

Xigmatek PTI alabilirsin. Kendim aynı işlemcide kullanıyorum memnunum.

Daha kaliteli istersen Mastergel Maker alacaksın.

Xigmatek PTI alabilirsin. Kendim aynı işlemcide kullanıyorum memnunum.

Daha kaliteli istersen Mastergel Maker alacaksın.

Xigmatek PTI'da ısı değerleri ne durumda acaba?Eğer iyi düzeydeyse direk onu alırım fiyatıda uygunmuş

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı