izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 29 Haziran 2022 #41 cozyproudman dedi: Hocam ben Konya'nın köyündeyim. Elden test edebilirsiniz yakındaysanız veya başka içinizi rahatlatacak bir şey varsa aklınızda yapabiliriz. Benim için sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... İzmir'deyim usta. Ankara'ya geçeceğim birkaç gün sonra. İkisi arasında olsaydı yapardık bir şeyler.
cozyproudman dedi: Hocam ben Konya'nın köyündeyim. Elden test edebilirsiniz yakındaysanız veya başka içinizi rahatlatacak bir şey varsa aklınızda yapabiliriz. Benim için sıkıntı yok Genişletmek için tıkla... İzmir'deyim usta. Ankara'ya geçeceğim birkaç gün sonra. İkisi arasında olsaydı yapardık bir şeyler.
C cozyproudman Zeptopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #42 izmirkartali dedi: İzmir'deyim usta. Ankara'ya geçeceğim birkaç gün sonra. İkisi arasında olsaydı yapardık bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Akşehire yakınım hocam buyur gel.
izmirkartali dedi: İzmir'deyim usta. Ankara'ya geçeceğim birkaç gün sonra. İkisi arasında olsaydı yapardık bir şeyler. Genişletmek için tıkla... Akşehire yakınım hocam buyur gel.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 29 Haziran 2022 #43 cozyproudman dedi: Akşehire yakınım hocam buyur gel. Genişletmek için tıkla... Söz vermeyeyim ama yola çıkarken kart duruyor olursa haber vereyim, olabilir usta. Akşehir - Ankara yolu nasıl? Yine Polatlı tarafına mi giriyoruz?
cozyproudman dedi: Akşehire yakınım hocam buyur gel. Genişletmek için tıkla... Söz vermeyeyim ama yola çıkarken kart duruyor olursa haber vereyim, olabilir usta. Akşehir - Ankara yolu nasıl? Yine Polatlı tarafına mi giriyoruz?
C cozyproudman Zeptopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2022 #44 izmirkartali dedi: Söz vermeyeyim ama yola çıkarken kart duruyor olursa haber vereyim, olabilir usta. Akşehir - Ankara yolu nasıl? Yine Polatlı tarafına mi giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam
izmirkartali dedi: Söz vermeyeyim ama yola çıkarken kart duruyor olursa haber vereyim, olabilir usta. Akşehir - Ankara yolu nasıl? Yine Polatlı tarafına mi giriyoruz? Genişletmek için tıkla... Onu bilmiyorum hocam
B baranciftci Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #45 izmirkartali dedi: İkinci elde var. Anakart ve RAM var mı elinizde? Genişletmek için tıkla... Hocam bende var ben de bulamıyorum o işlemciyi.
izmirkartali dedi: İkinci elde var. Anakart ve RAM var mı elinizde? Genişletmek için tıkla... Hocam bende var ben de bulamıyorum o işlemciyi.
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 5 Temmuz 2022 #46 baranciftci dedi: Hocam bende var ben de bulamıyorum o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Ne var elinizde? Benim de güncellemek için seti satasım var.
baranciftci dedi: Hocam bende var ben de bulamıyorum o işlemciyi. Genişletmek için tıkla... Ne var elinizde? Benim de güncellemek için seti satasım var.
C cozyproudman Zeptopat Katılım 27 Haziran 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Temmuz 2022 #47 izmirkartali dedi: Söz vermeyeyim ama yola çıkarken kart duruyor olursa haber vereyim, olabilir usta. Akşehir - Ankara yolu nasıl? Yine Polatlı tarafına mi giriyoruz? Genişletmek için tıkla... İşlemcim ve anakartım satıldı
izmirkartali dedi: Söz vermeyeyim ama yola çıkarken kart duruyor olursa haber vereyim, olabilir usta. Akşehir - Ankara yolu nasıl? Yine Polatlı tarafına mi giriyoruz? Genişletmek için tıkla... İşlemcim ve anakartım satıldı
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 5 Temmuz 2022 #48 cozyproudman dedi: İşlemcim ve anakartım satıldı Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın usta. Hayrını gör.
cozyproudman dedi: İşlemcim ve anakartım satıldı Genişletmek için tıkla... İyi yapmışsın usta. Hayrını gör.
B baranciftci Femtopat Katılım 5 Temmuz 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 12 Temmuz 2022 #49 izmirkartali dedi: Ne var elinizde? Benim de güncellemek için seti satasım var. Genişletmek için tıkla... hocam anakart h81 ekran kartı gtx660 2x8gb ram 1tb hdd var işlemci i3 4160 3.60 ghz var ben işlemciyi değiştirmek istiyorum sadece baranciftci dedi: hocam anakart h81 ekran kartı gtx660 2x8gb ram 1tb hdd var işlemci i3 4160 3.60 ghz var ben işlemciyi değiştirmek istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... izmirdeyim aynı zamanda haberiniz olsun hocam Son düzenleme: 12 Temmuz 2022
izmirkartali dedi: Ne var elinizde? Benim de güncellemek için seti satasım var. Genişletmek için tıkla... hocam anakart h81 ekran kartı gtx660 2x8gb ram 1tb hdd var işlemci i3 4160 3.60 ghz var ben işlemciyi değiştirmek istiyorum sadece baranciftci dedi: hocam anakart h81 ekran kartı gtx660 2x8gb ram 1tb hdd var işlemci i3 4160 3.60 ghz var ben işlemciyi değiştirmek istiyorum sadece Genişletmek için tıkla... izmirdeyim aynı zamanda haberiniz olsun hocam
izmirkartali Megapat Katılım 30 Mayıs 2019 Mesajlar 9.675 Makaleler 1 Çözümler 60 Yer İzmir 13 Temmuz 2022 #50 baranciftci dedi: hocam anakart h81 ekran kartı gtx660 2x8gb ram 1tb hdd var işlemci i3 4160 3.60 ghz var ben işlemciyi değiştirmek istiyorum sadece izmirdeyim aynı zamanda haberiniz olsun hocam Genişletmek için tıkla... Şimdi bayram ziyareti için Ankara'dayım. Salı gününe kadar İzmir'e dönerim.
baranciftci dedi: hocam anakart h81 ekran kartı gtx660 2x8gb ram 1tb hdd var işlemci i3 4160 3.60 ghz var ben işlemciyi değiştirmek istiyorum sadece izmirdeyim aynı zamanda haberiniz olsun hocam Genişletmek için tıkla... Şimdi bayram ziyareti için Ankara'dayım. Salı gününe kadar İzmir'e dönerim.