i7 4790K ve 980Ti Sistem 4500 TL

Sende okumuyorsan...!

@CraZyNoMaD Ne kadar süre eski sisteminden ayrı kaldın? Bir nevi kiraya vermiş gibi oluyorsun, net 2200 TL kazanç.

Sistemi sinerji'den sipariş etmiş onlara toplatmıştım buraya ilk üye olduğum yani çömez olduğum zamanlar diyebilirim. 1 hafta sonra Skylake çıkınca sinerjiye iade talebi bildirdim talep kabul gördü. O sırada bu sistemi aldığım arkadaş sisteme talip olunca sinerjiye iadeye gerek kalmadı.

Daha sonradan elime geçen parayla kimisi mağazadan kimisi elden aldığım parçalarla 5820K, X99S Gaming 7, 4x4 16GB DDR4, 980Ti Classified, Z3 plus, Cougar 700W, Seidon 120V sistem topladım. 5 ayda onu kullanıp sattım.

Aslında aklımda hiç böyle bir düşünce yoktu. Takıldığım cafede sattığım arkadaşı görünce ayaküstü muhabbeti açıldı konu öyle gelişti. Yani tamamen şans. Normalde yazın Ryzen 7 + Vega ve Aoc Agon kombinasyonlu sistem toplayacaktım. Belli olmaz bunu yaza kadar adam edip satar her an sürpriz yapabilirim.

@CJack60 klavyenin markası nedir?
Ayrıca testleri merakla bekliyoruz.
Güç ve performans canavarı.

Klavye imzamda mevcut. Birisi inceleme videosu çekmiş.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Hayırlı olsun, site de etiket sistemi çalışmadığı için beni etiketlemişsin ama bana herhangi bir bildirim gelmedi bu yüzden cevap yazamadım kusura bakma. Bu fiyata gayet iyi bir sistem almışsın.

Bir de sen bu sistemi neden satmıştın acaba?

Tam sistemi aldım epey geç çıkacak denilen Skylake 1 hafta sonra çıktı şansın bu kadarı olur dedim. İade edecektim bu arkadaş hazır toplanmış sistem madem ben kullanırım iade etme bana sat dedi bende öyle sattım. İşin ilginci sistem sattığım gibi duruyor kablolara hiç dokunulmamış şekilde geri aldım.

İyi olmuş, sıfır toplayasaydın bu fiyata monitör dahil bu kadar performans veren güncel bir sistem toplanamazdı, hayrını gör.

Skylake, Kabylake ve X99'u gördükten sonra şimdiki aklım olsa o zamanlar iade etmez yada satmazdım. Bu sistem ilk gözağrım en çok sevindiğim ekran kartı oldu önceki sattığım Classified'ten daha iyi OC oluyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…