(Aralarında 700 tl fark var ve maxwell kullanıyor)
Edit : i7 4790k yerine,i7 4790 almayı düşünüyordum ama vazgeçtim oc için i7 4790k da kalacagım.
Ne dersiniz? Açıkçası msi gaming 5 anakart ve msi gtx 970 alcaktım ama malesef vatanda msi gtx970'in stoğu bitmiş ve hediye çekimle vatandan almak zorunda oldugum için,asus gtx 970'e geçtim anakartı yine de gaming 5 almalıyım yoksa asus ekran kartı asus anakartla daha mı uygun olur?
Bir de gtx970'i oc yaparak 780ti veya 980 in verdigi fps degerlerini alabilirim sanırım birkaç video da izledigime göre sizler ne dersiniz?
Ayriyetten full tower kasa al diyor konustuklarım ekran kartı büyük olacagından ve içinin rahat olması için. Her şey sığıyor ama sıkış pıkış olmasın denildi genelde.
İşlemciyi 4790 yaparsan anakartı z97 yerine h81 yada h87 anakart alabilirsin. Sonuçta overclock işlemi yapılmaz 4790 ile. Full tower kasa alabilirsin sana kalmış ama daha küçük modellerede sığıyor. Sıkışık ve dağınık görünmemesi açısından kablo yönetimli kasa almak daha mantıklı.
Gaming 7 kullanıyorum ve memnunum şu ana kadar hep msı anakart kullandım başıma hiçbir sorun gelmedi gayet stabil çalışıyor. Yanında gelen programları gayet güncel ve sürücü desteğini iyi. Ama asus kötü bir marka değil iki markanın da kendine özgü programları var. Hangisini seçersen seç bir şey kaybetmiş olmayacaksın.