İ7 4790K ve Asus GTX 780Ti sistem toplama

merttok

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar merhaba. Yeni topladığım sistemde uyumlu olmayan bir şey var mı? İlk defa kendim toplamaya çalıştım.

PC.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Dostum, bana biraz hayali bir sistem gibi geldi ama neyse. GTX 780 Ti'ye vereceğiniz parayı GTX 980'e verin daha iyi. Güç kaynağını 700-800 Watt alın, yetecektir. 700 Watt fazlasıyla yeter gibime geliyor ama yinede emin değilim. GTX 970 olsa kesin birşey derdim ama şimdi emin değilim.

Yine de emin konuşmak istemiyorum. Geçen arkadaşımızın biri 15.000 TL tutan bir sistem topladı, hayali sistem dediler sonra hayali olmadığı ortaya çıktı.

Evet sistem hayali. Birde hayali sistem olup olmaması bukadar önemli mi? :) Bilgisayar toplamayı öğreniyorum ve eksik yada yanlış yaptığım birşey olup olmadığını öğrenmek istedim :) Buna ek olarak birkaç bir şey soracağım;

Anakartta işlemci teknolojisi önemli bir konumu?
mSata nedir?
Sıvı soğutma sisteminin boyutu nekadar olmalıdır?

Bu arada okadarda uçuk bir sistem değil biraz durumun iyiyse alınabilecek bir fiyatı var.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı