İ7-4790K ve GTX 1070 performansı

smnfrkn

Hectopat
Makaleler
1
Yer
İstanbul
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Güzel fiyat şu kur oranı ile.

Hocam full HD çözünürlükte mi kullanıyorsunuz PC'yi? 1070 4790k'yla darboğaz yapıyor mu sizce 6700 ile yapar mı? Özellikle Origins'i oynarken çok düşündürüyor beni.

1080P 60HZ'de kullanıyorum. Bu işlemcinin darboğaz yapacağı ekran kartı yok gibi. Sizin ki de yapmaz kolay kolay. Origins biraz özürlü bir oyun. İşlemciyi P4 olarak görüyor sanıyorum.

i7 4790K GTX 1080 ekran kartını besleyebilecek kadar güçlü bir işlemcidir. GTX 1070'de sıkıntı yapmaz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Düz 6700 1070Ti'ı besler mi aklımda soru işareti oluyor. RX 480'i 1070Ti'la yükselteyim diyorum.

Hocam tekrar tekrar sormayın. Evet besleyecektir.

Üzerine bastım çünkü 6700k olsa kesin besler 6700 olunca sıkıntı olur diye okuduğum yerler var. Karışıklık olmasın diye. Ayrıca benim planıma göre bu işlemcinin 10 yıl ekran kartlarını besleyebilmesi gerekiyor. Bilgilendirme için teşekkürler ayrıca iyi günler.

K ibareli işlemcilere OC yapmadığınız sürece aynı performansı alırsınız. Yani 6700K'yı, OC yapmadığınız sürece düz 6700 ile aynı performansı alacaksanız. Ancak ben OC yaparım derseniz K ibareli işlemci almanızı tavsiye ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…