i7 4790K ve GTX 1070 Ti Sistem Toplama

• Konuyu başlatan CryDeR
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 6
  • Görüntüleme 1.164

CryDeR

Decapat
Merhabalar, hedefimde yakın zamanda ekran kartı güncelleme hedefi var fakat anakart uygun olur mu yoksa yetersiz mi kalır diye hep kendi kendime soruyorum. İnternette biraz araştırdım fakat pek bir şey bulamadım. Şu an kasam mevcut ve içinde Casper'in bilgiğiniz klasik anakartı, 250W PSU gibi yetersiz parçalar var ve ekran kartı GT 730 Olduğu için CS:GO'da bile düşük FPS alıyorum. Kısacası bana 500 TL - 600 TL fiyat aralığında anakart önerebilir misiniz?
RAM'lerim DDR3.

Yükselteceğim bazı parçalar:
  1. PSU: 700W Alacağım.
  2. Anakart: :) Biliyorsunuz
  3. Ekran Kartı: MSI Gaming GeForce GTX 1070 8GB GDDR5
Şu an anakartım normal Casper'in kasasında verdiği anakart LGA 1150 Portuna sahip.

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok yükseltme gerekiyor. Değer mi bilmem ama önerim şöyle:
Z97 Gaming 5
16 GB DDR3 RAM (Elinde ne var bilmiyorum.)
GTX 1070 TI Gaming 8G
High Power 600W 80+ Bronze

Kısaca buna değmez bence. Elindekini satıp R5 2600X ile sistem toplarsan daha iyi olur.

Arkadaş kesinliklr haklı.
  • 700W bir PSU'ya gerek yok. Kaliteli bir 600W işinizi görür.
  • Anakart uyumlu olur ancak gene de değiştireceğim diyorsanız Z97 serisi alabilirsiniz.
  • GTX 1070 veya 1070 TI size kalmış alabilirsiniz. Ama monitörünüzün HDMI veya DP portu var mı?

Uyarı! Bu konu 7 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı