E Enochian Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #1 Merhaba arkadaşlar, Sisteme anakart almak istiyorum. Benim için önemli olan makûl miktarda O.C stabilitesi ve uzun ömür önemli. Sistemi yavaş yavaş topluyorum elimdeki parçalar; Intel core i7 4790K Asus rog matrix platinum gtx 780Ti Xigmatek talon / 750watt Aşağıdaki iki anakart arasında kaldım Asus Maximus 7 Hero MSI mPower Z97 AC @Silinen üye
Merhaba arkadaşlar, Sisteme anakart almak istiyorum. Benim için önemli olan makûl miktarda O.C stabilitesi ve uzun ömür önemli. Sistemi yavaş yavaş topluyorum elimdeki parçalar; Intel core i7 4790K Asus rog matrix platinum gtx 780Ti Xigmatek talon / 750watt Aşağıdaki iki anakart arasında kaldım Asus Maximus 7 Hero MSI mPower Z97 AC @Silinen üye
Catastrophe Gigapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 11 Ağustos 2014 Mesajlar 1.814 Çözümler 13 17 Aralık 2014 #2 SABERTOOTH Z97 MARK - Vatan Bilgisayar
N Neutral Ziyaretçi 17 Aralık 2014 #3 Z97 Mpower MAX AC ile dünya rekoru kırıldı, Maximus 7 Hero falan hikaye. MSI markasının amiral gemisidir o anakart. Onu seç.
Z97 Mpower MAX AC ile dünya rekoru kırıldı, Maximus 7 Hero falan hikaye. MSI markasının amiral gemisidir o anakart. Onu seç.
E Enochian Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #4 Silinen üye dedi: Z97 Mpower MAX AC ile dünya rekoru kırıldı, Maximus 7 Hero falan hikaye. MSI markasının amiral gemisidir o anakart. Onu seç. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Peki Hero'nun sunduğu ses özellikleri, bağlantı özelliklerini sunuyormu?
Silinen üye dedi: Z97 Mpower MAX AC ile dünya rekoru kırıldı, Maximus 7 Hero falan hikaye. MSI markasının amiral gemisidir o anakart. Onu seç. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim. Peki Hero'nun sunduğu ses özellikleri, bağlantı özelliklerini sunuyormu?
E Enochian Hectopat Katılım 19 Ekim 2014 Mesajlar 34 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #6 Silinen üye dedi: Elbette. Genişletmek için tıkla... Tamam teşekkür ederim
M Muhsin Erbaş Sinerji Bilgisayar Katılım 17 Aralık 2014 Mesajlar 54 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Aralık 2014 #7 Sinerji Bilgisayar - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı Sinerji Bilgisayar - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı Sabertooth nasıl ? Son düzenleyen: Moderatör: 8 Mayıs 2015
Sinerji Bilgisayar - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı Sinerji Bilgisayar - PC Toplama - OEM - Ekran Kartı Sabertooth nasıl ?