İ7 4790K ve GTX 780Ti Tabanlı Sistem Toplama

Hocam demin eksikti konuyu düzelttim tekrar bakarsanız sevinirim. Birde ne yanı kötü ?

@BARON™ 'a katılıyorum, Dostum sistem çok dengesiz olmuş. Bazı parçaların çok kaliteli bazılarıda çöplük, Ekran kartı ve işlemciden kısıp ssd ve hdd'yi yükseltebilirsin yada şöyle yapabilirsin işlemcini birazdaha uygun bir hale sok. Zira fazla dayanamaz bu bilgisayar.

Önerebileceğiniz SSD ve HDD var mı ?

Son düzenleyen: Moderatör:
  • Sistem ne için kullanılacak? Oyun içinse fazlalıkları ve yanlışları söyliyelim dilerseniz ;

• SSD alınacaksa en az 120 GB tercih edin Windows 8.1 ve bir kaç oyun için. Samsung 840 Evo 120 GB önerimdir.

• Xigmatek 80 + sertifikası olmayan ve malzeme kalitesi vasat olan bir markanın PSU seçilmiş en az Corsair Vs 550 veya Zalman Lx 500 tercih edilmeliydi.

• Everest Rampage Kasa gerek malzeme kalitesi gerekse genişlik ve hava sirkülasyonu açısından tercih edilmeyecek bir kasadır en düşük Zalman Z3 Plus tercihiniz olsun.

• Bellekleri 16 GB seçme amacınız nedir? 8GB çok uzun yıllar size yetecektir.

• Render , Video vs. yapmayacaksanız 4790K fazla gelecektir i5 4690K yeterli.

• Anakart kalabilir gayet güzel seçim.

• Ve geldik en önemli yere '' Zotac '' daha önceden biraz araştırma yapmış olsaydınız bu kartın tercih edilmeyeceğini anlayabilirdiniz. Soğutma ve performans açısından çok vasat bir karttır. Ayrıca GTX 780 yerine yeni mimarili GTX 970 tercih edebilirdiniz MSİ , Evga , Gigabayt gibi markalardan birini alabilirsiniz.

• Sanırım bu daha böyle uzayacak lafın kısası bu hocam yazdıklarımı değerlendirmenizi öneririm iyi sosyaller.

Çok teşekkürler, tavsiyelerinizi göz önüne alacağım.

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…