İ7 4790K ve GTX 970 sistem toplama

Sistem gayet güzel fakat ekran kartını Evga GTX 970 FTW modeli ile değiştirmenizi öneririm. 8GB RAM gayet yeterlidir. Bu kadar yüksek bir bütçede NZXT Phantom adlı kasaya bir bakmanızı öneririm. Gigabyte Z97x Gaming 5 gibi bir anakart varken MSI Z97 Gaming 5 öneren arkadaşlar neye göre önerdiklerini yazsalar da yeni şeyler öğrensek.

@Silinen üye kardeşim seninde yorumunu merak ediyorum arkadaşlar yazmış bazı şeyleri fakat biraz yanlışları var gibime geldi sende düşünceni paylaşabilirsen iyi olur. Msi gaming 5 mi yoksa gigabyte mı sebebi ve nedenini söylersen sevinirim.

Kesinlikle Gigabyte Z97x Gaming 5.
MSI;
  • 4 Faz
  • Tek bios
Gigabyte;
  • 8 Faz
  • Çift bios

Para sorunum yok arkadaslar tamamen ileriyede donuk bi sistem olsun istiyorum. i7 4790k taksam sorun olurmu ? Bu ayin 31 ine turkiyeye gidiyorum su an fransada yasiyorum parcalari alicam yalniz ekran karti haric onu burada alicam daha marka kararlastiramadim.

Anakart konusunda da kararsizliga dusurdunuz beni ya listedeki ana karti alicam yada msi Z97 Gaming 7

Ekran karti modeli olarak su an MSI agir basiyor. Neden EVGA ?

Bence Asus al çünkü strix modeli olması sebebiyle 65 dereceye kadar sessiz çalışıyor fan hızı yüksek ve fanı daha sessiz.

Arkadaslar bana guzel bir tane optik surucu tavsiyesi verir misiniz ? Kasaya yakisacak guzel bir sey olsun lutfen.

Merhaba arkadaslar, tum siparislerim geldi yalniz sogutucuda sorun cikti. Thermaltake Water 3.0 sivi sogutucu yerine ayni kalitede ve fiyat araliginda benzer bir sogutucu onerebilirmisiniz? Cok acil yardiminiz lazim simdiden tesekkurler. @Silinen üye @Silinen üye @YKTYN @MF

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…