i7 4790K ve GTX 980 Tabanlı Sistem Toplama

OktayGurur

Hectopat
Yer
isvec / Stockholm
Daha fazla  
Merhaba arkadaşlar, yakında bir sistem toplamak istiyorum.
Düşündüğüm sistem şu şekilde;
  • i7 4790k
  • MSI z97 Gaming 7
  • MSI gtx 980
  • Sıvı soğutucu, ram, kasa, monitör vs..

Gelelim asıl meseleye, sistem 6000 TL'yi buluyor ve şu anda maddi imkan kısıtlı. Ekran kartını daha sonra almayı düşünüyorum. İ7 4790k içerisindeki HD Graphics 4600 beni ne derece idare eder?

Son düzenleyen: Moderatör:
O sistem abartı olmuş bence. İşlemci olarak 4690K ekran katı olarakda Gtx 970 seçebilirsiniz. Toplam bütçenizi söylerseniz size daha iyi yardımcı olabiliriz.

Kullandığınız laptop büyük ihtimalle 1366x776 çözünürlüğe sahipti. Yeni sisteminizi tahmin ediyorum ki en az 1920x1080p'de kullanacaksınız. İlk yorumumda kararlıyım.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ceza aldığım için 1 hafta yazamadım. Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
Ama yanlış anlaşıldım galiba, yetkili arkadaş neye dayanarak başlığı bu şekilde düzenledi onuda anlamış değilim.
Benim sorum başlıkta yazan işlemci ve ekran kartı ile değildi.
Asıl sorum; işlemci içindeki HD 4600 beni ne şekilde idare eder? Benim merak ettiğim buydu.

Öncelikle şunu söylemek istiyorum, ceza aldığım için 1 hafta yazamadım. Cevap yazan arkadaşlara teşekkürler.
Ama yanlış anlaşıldım galiba, yetkili arkadaş neye dayanarak başlığı bu şekilde düzenledi onuda anlamış değilim.
Benim sorum başlıkta yazan işlemci ve ekran kartı ile değildi.
Asıl sorum; işlemci içindeki HD 4600 beni ne şekilde idare eder? Benim merak ettiğim buydu.
HD4600 ile şuan ki dizüstü bilgisayarınızda ne yapıyorsanız aynısını fazlasıyla yapabilirsiniz, ekran kartını aldığınızda sistem zaten canavar olacaktır benim tavsiyem işlemciyi 4690k'ya düşürmeyin ileride ekran kartı alabilecek bütçeniz varsa kesinlikle 4790k almalısınız Directx 12 çıktığında aradaki fark açılacak.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı