MSI GTX970 Hectopat Katılım 17 Nisan 2015 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 17 Nisan 2015 #1 Merhaba arkadaşlar. İşte sistemim. İlk sorum şu : Arkadaşlar ben şu aletle www.vatanbilgisayar.com: Digitus Ak-330300-020-S Hdmi Erkek Dvı Erkek Kablo 2M - Vatan Bilgisayar ekran kartına DVI'yı bağlayıp ekrana HDMI ile bağlanabilir miyim ? İkinci soru : Arkadaşlar ben bu kasaya bu sistemi sığdırabilir miyim ? Üçüncü soru : Ben bu işlemciyi 5 GHZ'e overclock edebilir miyim ? Son düzenleyen: Moderatör: 17 Nisan 2015
Merhaba arkadaşlar. İşte sistemim. İlk sorum şu : Arkadaşlar ben şu aletle www.vatanbilgisayar.com: Digitus Ak-330300-020-S Hdmi Erkek Dvı Erkek Kablo 2M - Vatan Bilgisayar ekran kartına DVI'yı bağlayıp ekrana HDMI ile bağlanabilir miyim ? İkinci soru : Arkadaşlar ben bu kasaya bu sistemi sığdırabilir miyim ? Üçüncü soru : Ben bu işlemciyi 5 GHZ'e overclock edebilir miyim ?
Recep Baltaş Technopat Tam Bir Technopat'sınız! Katılım 14 Ağustos 2010 Mesajlar 79.065 Makaleler 287 Çözümler 2.269 Yer İstanbul 17 Nisan 2015 #2 H81 yonga seti ile K serisi işlemcileri overclock edemezsin. Ancak ASUS anakartlarda bu mümkün. ASUS, BIOS güncellemesi ile H serisi yonga setinde de K işlemcileri overclock edebilme özelliği sundu. Son düzenleme: 18 Mayıs 2015
H81 yonga seti ile K serisi işlemcileri overclock edemezsin. Ancak ASUS anakartlarda bu mümkün. ASUS, BIOS güncellemesi ile H serisi yonga setinde de K işlemcileri overclock edebilme özelliği sundu.