i7 4790K ve RX 550 sistem nasıldır?

Yigit2

Zeptopat
Daha fazla  
PC özellikleri
  • 2x8 16 GB RAM
  • Anakart: Turbox H61C
  • Güç kaynağı: MSI MAG 550 wat 80+
  • İşlemci: i7-4790K (OC yapma ihtimalim var)
  • Ekran kartı: RX 550 4 GB
  • SSD: 240GB
  • HDD: 1 TB
Hem darboğaz yapar mı hem de işlemciye OC yaparsam PC çok ısınır mı? Sıvı soğutma yok, 5 fan var.

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistemin bir tek ekran kartı kötü , dar boğaz yok. Anakartin h61 değil h81. 61 2-3. nesiller için geçerli. Kasada ister 90 fan olsun mesh değilse bir işe yaramaz bu 1. İkinci olarakta işlemci fanının yerine kule tipi ya da sıvı soğutmayla o.c yapabilirsin.

OC yapmana gerek yok. İşlemcin normal 4790'a göre daha yüksek frekansta çalışıyor zaten. O anakartla bence OC yapamazsın. Ekran kartı kötü. O işlemciye GTX 1080 ayarında bir ekran kartı takabilirsin.

OC yapmana gerek yok. İşlemcin normal 4790'a göre daha yüksek frekansta çalışıyor zaten. O anakartla bence OC yapamazsın. Ekran kartı kötü. O işlemciye GTX 1080 ayarında bir ekran kartı takabilirsin.
Reis birşey soracağım üstteki arkadaş 4.nesil takamazsın dedi anakarta gerçekten uyumlu değilmi ya kafayı yedim burda arkadaşıma sormuştum uyumlu dedi o yüzden

Reis bir şey soracağım üstteki arkadaş 4.nesil takamazsın dedi anakarta gerçekten uyumlu değil mi ya kafayı yedim burada arkadaşıma sormuştum uyumlu dedi o yüzden.

Anakartın H81 olmak zorunda. H61 anakarta takabileceğin en iyi işlemci i7 3770K olur. Eğer elinde işlemci varsa anakartı değiştir.

Sıfır istersen alabileceğin anakart en ucuz bu var. M.2 SSD girişide mevcut. OC yapamazsın ama işini görür.

Son düzenleme:
Beyler ne kadar mantıklı bi build inanın bilmiyorum. Ama şöyle birşey yapsam
İ7-3790 alıp Asus prime h310m anakart alsam güç kaynağı olarakta msi mag 550 wat alsam bide eski pcden bir iki parçayı 2.el satıp ram alsam ne kadar mantıklı olur

i7-4790 diyecektim yanlış yazmışım.

Son düzenleme:
Dostum h310 dediğin anakart anakart yanılmıyorsam 7-8-9. Nesilleri destekliyor. Yane sen istesen de istemesen de 4. Nesil bir islemciyi o nesil anakarta takamazsin. İ7 3790 a h61 takarsın. Benim anakartim geyming olsun diyorsan da z77 extreme bakarsın.

H310 8 ve 9 destekli.
Sen elindeki malzemeleri yazsan ve biz ona göre bir tavsiye versek nasıl olur?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…