PC oyun oynarken sürekli restart atıyor. Hata vermiyor bir anda kapanıp açılıyor. Oyuna girdikten sonra ekran kartı neredeyse maksimumda çalışıyor, fan sesi inanılmaz artıyor, ardından restart atıyor. Hangi ayarda oynarsam oynayayım çözüm yok, ne denediysem de olmadı. Anakart bu sisteme uygun değil, sanki yeterli gelmiyor, değiştirmek istiyorum. Bu işlemci ve ekran kartına uygun anakart önerir misiniz? Bütçe 500-700 TL.
GPU 35 40 olmasının nedeni test sırasında darboğaz olması, reset attı mı? Atmadı ise Furmark testi yapar mısın? Şuanda reset sıcaklık nedeni ile oluyor gözüküyor, işlemci soğutucusu kontrol edin.
Testi yaptıktan sonra mesaj at yoksa bildirim gelmiyor.
GPU 35 40 olmasının nedeni test sırasında darboğaz olması, reset attı mı? Atmadı ise Furmark testi yapar mısın? Şuanda reset sıcaklık nedeni ile oluyor gözüküyor, işlemci soğutucusu kontrol edin.
Testi yaptıktan sonra mesaj at yoksa bildirim gelmiyor.
Dediğiniz testi yaptım ama ne görmem gerektiğini anlamadım sonuc da vermedi.Darboğazdan bahsettiler ama sistemimi yukarda yazmıştım darboğaza sebep olan ne olabilir?Yeni anakart soğutucu ve ram almama gerek varmı sizce? Sorun 2 aydır çözülmedi oyun oynayamıyorum.Termal macun yenilendi ama sorun devam ediyor,kasa içi ferah kablolar düzenli.