i7 4790k ve Z97 Gaming 9 AC Sistem Toplama

5121353535121325

Hectopat
Yer
Ankara
Daha fazla  
Meslek
Öğrenci
Merhabalar Arkadaşlar , konu başlığındada belirttiğim gibi yeni sistem topluyorum ve üst seviye bir oyun bilgisayarı toplamak istiyorum. Anakart ve işlemci belli ama ekran kartında karar veremedim. Çoğu forumlarda araştırdım fakat neredeyse eşit bi tutar var , arkadaşlar size sorum şu ;

Oyun için ekran kartı alırken Nvidia mı, Amd mi alınmalıdır ? Bana oyunda hangisi daha iyi performans sunar?

Bu arada anakart ve işlemciyide söyleyim;

İntel i7 4790k / MSİ Z97 Gaming 9 AC Anakart

Şimdiden Teşekkürler...

Son düzenleyen: Moderatör:
En fazla 3.000 tl ayırabilirim ekran kartına.

Asus gtx directcu 970 veya 770 de benim tavsiyem olur.

980 de olur 970 de. Ama bildiğim kadarıyla stoklarda yok beklemen gerekecektir. O yüzden msi da alabilirsin. 900 serisi alman bu sistem için daha iyi olacak. Tek sıkıntı stok gibi.

SLI pek tercih edilmiyor her oyunda performans vermiyor. Bütçeniz yüksek olduğu için MSI GTX 980 olabilir fakat GTX 970 ile arasında pek bir fark yok. Sistemi alırsanız resimleri bekliyorum.

Ekran kartına 3000 TL vermektense 2000TL civarına GTX980 alıp geri kalan paraylada komple sıvı soğutma döşeyebilirsin. 970 SLI'a gerek yok bence. Hani illa SLI olcaksa GTX980 SLI olsun bari daha üstü yok sonuçta (295x2 gibi absürt kartları saymıyorum)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…