Arkadaşlar arada kaldım hangisini önerirsiniz?
Hocam almaya çalıştığınız hazır sistem mi? Bunların çok eski işlemci olduğunu ve yüksek paralar etmiyeceğinin bilincinde olun lütfen. 10 bin TL'ye satılan hazır sistemlerde kullanılan işlemciler genelde ve para tuzağına düşmemek gerekir.
Arkadaşlar arada kaldım hangisini önerirsiniz?
mantıklı değil eski anakart butcen neYani ''i7 5390K'' diyorsanız Anakart değişirim Ekran Kartınıda ''RX 580 8 GB'' düşünüyorum Rami'de 16 yaparım.
Sanmam hazır sistem olduğunu hocam BIOS'unda yazan işlemci 4790 Update yapacak sanırım ama iki işlemcinin soketi de bambaşka.
Yani "i7 5390K" diyorsanız anakart değişirim ekran kartını da "RX 580 8 GB" düşünüyorum Rami'de 16 yaparım.
Arkadaşlar bu sistemi düşünüyorum (Ekran kartı GTX 1660S olabilir o da 4bin TL.);Fiyatları ne? 4790 kullanıyormussun bence yükseltmeye gerek yok çok bir fark olacagını sanmıyorum.
Yükseltme olcak hocam.O yüzden sordum zaten 2 side başka soket. Arada kaldım demiş.
Bütçe nedir? Sistemi sıfırdan mı alıyorsun, yükseltiyor musun?
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.