i7 4790K vs i7 5390K

Hocam almaya çalıştığınız hazır sistem mi? Bunların çok eski işlemci olduğunu ve yüksek paralar etmiyeceğinin bilincinde olun lütfen. 10 bin TL'ye satılan hazır sistemlerde kullanılan işlemciler genelde ve para tuzağına düşmemek gerekir.

Hocam almaya çalıştığınız hazır sistem mi? Bunların çok eski işlemci olduğunu ve yüksek paralar etmiyeceğinin bilincinde olun lütfen. 10 bin TL'ye satılan hazır sistemlerde kullanılan işlemciler genelde ve para tuzağına düşmemek gerekir.

Sanmam hazır sistem olduğunu hocam BIOS'unda yazan işlemci 4790 Update yapacak sanırım ama iki işlemcinin soketi de bambaşka.

Sanmam hazır sistem olduğunu hocam BIOS'unda yazan işlemci 4790 Update yapacak sanırım ama iki işlemcinin soketi de bambaşka.

O yüzden sordum zaten 2 side başka soket. Arada kaldım demiş.

Yani "i7 5390K" diyorsanız anakart değişirim ekran kartını da "RX 580 8 GB" düşünüyorum Rami'de 16 yaparım.

Bütçe nedir? Sistemi sıfırdan mı alıyorsun, yükseltiyor musun?

Fiyatları ne? 4790 kullanıyormussun bence yükseltmeye gerek yok çok bir fark olacagını sanmıyorum.
Arkadaşlar bu sistemi düşünüyorum (Ekran kartı GTX 1660S olabilir o da 4bin TL.);

O yüzden sordum zaten 2 side başka soket. Arada kaldım demiş.

Bütçe nedir? Sistemi sıfırdan mı alıyorsun, yükseltiyor musun?
Yükseltme olcak hocam.

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı