i7 4790S sistem PUBG Steam performansı

İşletim sistemi
Windows 11

Genesyss

Hectopat
Yer
Antalya
Daha fazla  
Selam dostlar, bildiğiniz gibi PUBG Steam sürümü artık bedava. Sistemim kaç FPS'de açar öğrenmek istiyorum. En ama en düşük ayarlarda oluyorsa, dosyalardan da grafikleri kısınca olacak FPS'yi öğrenmek istiyorum.

Sistem:
  • i7 4790S
  • Intel HD 4600
  • 8 GB RAM
  • 300W 80Plus Bronze FSP PSU
  • Lenovo H81 anakart
  • 1TB Seagate Barracuda HDD.
Windows 10 arkadaşlar.

Ben UHD 630 ve İ7-10700K ile test ettiğimde en düşük ayarlarda 30 FPS anca alabildim. Halbuki siz i7 4790S ve Intel HD 4600 ile oynayacaksınız. Açması bile mucize olur.

Selam dostlar, bildiğiniz gibi PUBG Steam sürümü artık bedava. Sistemim kaç FPS'de açar öğrenmek istiyorum. En ama en düşük ayarlarda oluyorsa, dosyalardan da grafikleri kısınca olacak FPS'yi öğrenmek istiyorum.

Sistem:
  • i7 4790S.
  • Intel HD 4600.
  • 8 GB RAM.
  • 300W 80Plus Bronze FSP PSU.
  • Lenovo H81 anakart.
  • 1TB Seagate Barracuda HDD.
Windows 10 arkadaşlar.

Hocam PUBG'yi oynatması çok zor. En fazla 20 FPS zorla alır... Can You Run it? sitesinde performans testiyle bakabilirsiniz. Eğer oynatabilirse benimle beraber girebilirsiniz. Bende Plus var.
Oynatamama sebepleri:
-İşlemci 4.nesil drop yiyebilir.
-Ekran kartı tahminimce dahili gücü yetmez
-8 GB RAM yeterli ama 16 GB RAM tavsiye ediyorum.
-HDD oyunun geç yüklemesine neden olabilir?
Ben UHD 630 ve i7-10700K ile test ettiğimde en düşük ayarlarda 30 FPS anca alabildim. Halbuki siz i7 4790S ve Intel HD 4600 ile oynayacaksınız. Açması bile mucize olur.

Ekran kartınız yetersiz hocam i7-10700K oyunu yağ gibi oynatır. Ekran kartı yetmiyor.

İşlemci 4.nesil drop yiyebilir.
-Ekran kartı tahminimce dahili gücü yetmez
-8 GB RAM yeterli ama 16 GB RAM tavsiye ediyorum.
-HDD oyunun geç yüklemesine neden olabilir?
4. nesil bir İ7 işlemcinin 4 core 8 thread olduğunu unutuyorsunuz. Turbo frekansları PUBG için oldukça yeterli. Bu sistemin tek sıkıntısı ekran kartı. Kaldı ki ben GTX 1060 6GB ve i7-2600 ile akıcı oynardım eskiden.
Ekran kartınız yetersiz hocam i7-10700K oyunu yağ gibi oynatır. Ekran kartı yetmiyor.
Ben zaten bu durumun farkındayım. 🙃

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı