yiğit nalbant Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #1 RAM 16 SSD veya HDD modeli 120GB gigabyte Ekran kartı Intel grapichs 4600 İşlemci Intel code i7 4800mq Bilgisayara Roblox yüklemeye çalışıyorum yüklenirken yükleme ekranı kapanıyor masaüstüne Roblox stüdyo geliyor basıyorum tekrara yüklenmeye başlayıp kapanıyor silip tekrar yükleyip denedim verilerini sildim komple ama acmiyor.
Bilgisayara Roblox yüklemeye çalışıyorum yüklenirken yükleme ekranı kapanıyor masaüstüne Roblox stüdyo geliyor basıyorum tekrara yüklenmeye başlayıp kapanıyor silip tekrar yükleyip denedim verilerini sildim komple ama acmiyor.
O OsoSploits Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 11 Kasım 2023 #2 yiğit nalbant dedi: Bilgisayara Roblox yüklemeye çalışıyorum yüklenirken yükleme ekranı kapanıyor masaüstüne Roblox stüdyo geliyor basıyorum tekrara yüklenmeye başlayıp kapanıyor silip tekrar yükleyip denedim verilerini sildim komple ama acmiyor. Genişletmek için tıkla... VMware, veya 32 Bit kullanıyorsan çalışmaz.
yiğit nalbant dedi: Bilgisayara Roblox yüklemeye çalışıyorum yüklenirken yükleme ekranı kapanıyor masaüstüne Roblox stüdyo geliyor basıyorum tekrara yüklenmeye başlayıp kapanıyor silip tekrar yükleyip denedim verilerini sildim komple ama acmiyor. Genişletmek için tıkla... VMware, veya 32 Bit kullanıyorsan çalışmaz.
yiğit nalbant Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #3 OsoSploits dedi: VMware, veya 32 Bit kullanıyorsan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... VMware ne. OsoSploits dedi: VMware, veya 32 Bit kullanıyorsan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl duzeltebilirim
OsoSploits dedi: VMware, veya 32 Bit kullanıyorsan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... VMware ne. OsoSploits dedi: VMware, veya 32 Bit kullanıyorsan çalışmaz. Genişletmek için tıkla... Nasıl duzeltebilirim
O OsoSploits Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 11 Kasım 2023 #4 yiğit nalbant dedi: VMware ne. Genişletmek için tıkla... Sanal makine, örnek: Virtualbox, VMWare, VDS yiğit nalbant dedi: VMware ne. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayrıca hocam Linux kullanıyorsanız Roblox'u çalıştıramazsınız, Roblox sadece Windows ve macOS için uygundur.
yiğit nalbant dedi: VMware ne. Genişletmek için tıkla... Sanal makine, örnek: Virtualbox, VMWare, VDS yiğit nalbant dedi: VMware ne. Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Ayrıca hocam Linux kullanıyorsanız Roblox'u çalıştıramazsınız, Roblox sadece Windows ve macOS için uygundur.
yiğit nalbant Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #5 OsoSploits dedi: Sanal makine, örnek: VirtualBox, VMware, VDS. Ayrıca hocam Linux kullanıyorsanız Roblox'u çalıştıramazsınız, Roblox sadece Windows ve macOS için uygundur. Genişletmek için tıkla... Nasıl duzeltebilirim?
OsoSploits dedi: Sanal makine, örnek: VirtualBox, VMware, VDS. Ayrıca hocam Linux kullanıyorsanız Roblox'u çalıştıramazsınız, Roblox sadece Windows ve macOS için uygundur. Genişletmek için tıkla... Nasıl duzeltebilirim?
O OsoSploits Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 11 Kasım 2023 #6 yiğit nalbant dedi: Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsin, Windows 10 veya 11 kurmalısın.
yiğit nalbant dedi: Nasıl duzeltebilirim? Genişletmek için tıkla... Düzeltemezsin, Windows 10 veya 11 kurmalısın.
yiğit nalbant Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #7 OsoSploits dedi: Sanal makine, örnek: Virtualbox, VMWare, VDS Ayrıca hocam Linux kullanıyorsanız Roblox'u çalıştıramazsınız, Roblox sadece Windows ve macOS için uygundur. Genişletmek için tıkla... Zaten windows 8.1 PC Tamam teşekkürler
OsoSploits dedi: Sanal makine, örnek: Virtualbox, VMWare, VDS Ayrıca hocam Linux kullanıyorsanız Roblox'u çalıştıramazsınız, Roblox sadece Windows ve macOS için uygundur. Genişletmek için tıkla... Zaten windows 8.1 PC Tamam teşekkürler
O OsoSploits Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 11 Kasım 2023 #8 yiğit nalbant dedi: Zaten Windows 8.1 PC. Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Linux gözüküyorsunuz, Eğer Win 8.1 kullanıyorsan Roblox'u Microsoft Store'den yüklemeyi dene. Dosya Ekleri 1699704834334.png 28,6 KB · Görüntüleme: 23
yiğit nalbant dedi: Zaten Windows 8.1 PC. Tamam teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Linux gözüküyorsunuz, Eğer Win 8.1 kullanıyorsan Roblox'u Microsoft Store'den yüklemeyi dene.
yiğit nalbant Centipat Katılım 5 Mart 2023 Mesajlar 18 Daha fazla Cinsiyet Erkek 11 Kasım 2023 #9 OsoSploits dedi: Linux gözüküyorsunuz, Eki Görüntüle 2010492 Eğer Win 8.1 kullanıyorsan Roblox'u Microsoft Store'den yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Fark etmedim sağ ol da ben Microsoft Store'yi acamiyormurum donup duruyorum.
OsoSploits dedi: Linux gözüküyorsunuz, Eki Görüntüle 2010492 Eğer Win 8.1 kullanıyorsan Roblox'u Microsoft Store'den yüklemeyi dene. Genişletmek için tıkla... Fark etmedim sağ ol da ben Microsoft Store'yi acamiyormurum donup duruyorum.
O OsoSploits Hectopat Katılım 8 Ekim 2021 Mesajlar 191 Çözümler 1 11 Kasım 2023 #10 yiğit nalbant dedi: Fark etmedim sağ ol da ben Microsoft Store'yi acamiyormurum donup duruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, inan bende bilmiyorum, Windows 8.1 Roblox'u desteklemiyor olabilir, eğer bilgisayarın 32 Bit Ise'de çalışmaz, Windows 10 kur derim.
yiğit nalbant dedi: Fark etmedim sağ ol da ben Microsoft Store'yi acamiyormurum donup duruyorum. Genişletmek için tıkla... Hocam, inan bende bilmiyorum, Windows 8.1 Roblox'u desteklemiyor olabilir, eğer bilgisayarın 32 Bit Ise'de çalışmaz, Windows 10 kur derim.