assassins Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #1 Son düzenleyen: Moderatör: 4 Nisan 2014
samsunlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2013 Mesajlar 1.004 Yer BİLECİK/MERKEZ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 4 Nisan 2014 #2 Bellekleri 1600MHz yap fazla para vermene gerek yok. Alınırsa güzel sistem.
S Simo Hayha Ziyaretçi 4 Nisan 2014 #3 Hayali deyilse atom bombası niteliğinde bir pc. Yanlız kasayı bununla değiştir. HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar
Hayali deyilse atom bombası niteliğinde bir pc. Yanlız kasayı bununla değiştir. HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar
Xəyal Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 25 Ocak 2014 Mesajlar 4.024 Makaleler 3 Çözümler 1 Yer Azəbaycan,Bakı Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Elektrik mühəndiliyi 4 Nisan 2014 #4 Bence hayali ama yinede iyi.
S Simo Hayha Ziyaretçi 4 Nisan 2014 #5 Banada öyle geldi. Ellerine ne geçiyorsa. Hayal kurmaya devam etsinler.
Cem Gürel Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 5 Şubat 2014 Mesajlar 1.618 4 Nisan 2014 #6 Hayali sistemden ne zevk alıyorlar anlamıyorum. Eğlenceli desen değil, komik desen değil.
omy Kilopat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası Katılım 20 Ekim 2013 Mesajlar 2.314 Makaleler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #7 Herhalde arkadaş alacağı için değil, yorum almak için sormuş. Yoksa mesajının içeriğinde bir tek sepetin görseli yer almaz.
Herhalde arkadaş alacağı için değil, yorum almak için sormuş. Yoksa mesajının içeriğinde bir tek sepetin görseli yer almaz.
assassins Hectopat Katılım 18 Şubat 2014 Mesajlar 298 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Nisan 2014 #8 Bebe sandınız heralde bizi diğer kurulu sistemimi görmediniz daha.... Silinen üye dedi: Hayali deyilse atom bombası niteliğinde bir pc. Yanlız kasayı bununla değiştir. HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Şu kasayı kullanıyorum diğer pc de yine bunu alayım güzel soğutuyor.. SUMO Y 700W MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar
Bebe sandınız heralde bizi diğer kurulu sistemimi görmediniz daha.... Silinen üye dedi: Hayali deyilse atom bombası niteliğinde bir pc. Yanlız kasayı bununla değiştir. HAF 912 ADVANCE GX 80PLUS 750W MidT ATX PENCERELİ SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Şu kasayı kullanıyorum diğer pc de yine bunu alayım güzel soğutuyor.. SUMO Y 700W MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar
samsunlu Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 13 Aralık 2013 Mesajlar 1.004 Yer BİLECİK/MERKEZ Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek İnşaat Mühendisliği 4 Nisan 2014 #9 At resimleri de görelim şu kurulu sistemi.
M Mertcan Başel Ziyaretçi 4 Nisan 2014 #10 Silinen üye dedi: Bebe sandınız heralde bizi diğer kurulu sistemimi görmediniz daha.... Şu kasayı kullanıyorum diğer pc de yine bunu alayım güzel soğutuyor.. SUMO Y 700W MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Arkadaşım hep böyle hayali sistemler için konu açıyorlar. Sende bas git. Hadi yallah tazik.
Silinen üye dedi: Bebe sandınız heralde bizi diğer kurulu sistemimi görmediniz daha.... Şu kasayı kullanıyorum diğer pc de yine bunu alayım güzel soğutuyor.. SUMO Y 700W MidT ATX SİYAH KASA - Middle Tower - Bilgisayar Kasaları - Vatan Bilgisayar Genişletmek için tıkla... Arkadaşım hep böyle hayali sistemler için konu açıyorlar. Sende bas git. Hadi yallah tazik.