Sorunum: Ekran kartım çok ısınıyorum(93 dereceyi görüyorum) ve değiştirmek istiyorum ekran kartı öneriniz var mı veya 1660S uyum sağlar mı işlemcime anakartıma falan? Darboğaz olur mu?
Sorunum: Ekran kartım çok ısınıyorum(93 dereceyi görüyorum) ve değiştirmek istiyorum ekran kartı öneriniz var mı veya 1660S uyum sağlar mı işlemcime anakartıma falan? Darboğaz olur mu?
R5-R7-R9 serisinde ki ısı problemleri çok fazla. Bende R7 370 kullanıyorum biraz macunumun kötülüğünden biraz da bu serilerin ısı probleminden dert yanıyorum. Normalde AMD'nin ürünleri ucuza satmasını severim. Ve AMD tarafını da tutarım ancak bu seride ki ısı problemi illallah ettiriyor insanı. Macunu değiştirsem bile ısının 80 derece civarında olacağını düşünüyorum. Siz de kullandığınız macun markası pek iyi değilse Artics MX-4 ya da Mastergell Pro gibi markaları deneyin. Hemen ekran kartı değiştirmeyin derim.
1660S kullanırsın uyum konusunda sıkıntı olmaz. İşlemcinde güçlü bir işlemci sadece yeni nesil işlemciye yük bindiren oyularda biraz darboğaz olabilir.
R5-R7-R9 serisinde ki ısı problemleri çok fazla. Bende R7 370 kullanıyorum biraz macunumun kötülüğünden biraz da bu serilerin ısı probleminden dert yanıyorum. Normalde AMD'nin ürünleri ucuza satmasını severim. Ve AMD tarafını da tutarım ancak bu seride ki ısı problemi illallah ettiriyor insanı. Macunu değiştirsem bile ısının 80 derece civarında olacağını düşünüyorum. Siz de kullandığınız macun markası pek iyi değilse Artics MX-4 ya da mastergell Pro gibi markaları deneyin. Hemen ekran kartı değiştirmeyin derim.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.
MANTIS-6700XT oyuncu bilgisayarı ASUS Radeon RX 6700 XT 12 GB ekran kartı ve AMD Ryzen 5 5600 işlemci ile güçlendirilerek üst seviye oyun deneyimi için tasarlandı. Tüm sistemlerimizde ücretsiz montaj ve test hizmetimiz bulunmaktadır.