i7 4th gen - GT730 sistem darboğaz yapar mı?

4770'in 1660 Ti'ye kadar yolu var zorlarsan 2060 bile takılır 1080'de.

Evet güçlü bir işlemci ama şuan bu şekil sistem ileriki zamanlarda yükseltme düşünüyorum.

Evet güçlü bir işlemci ama şuan bu şekil sistem ileriki zamanlarda yükseltme düşünüyorum.
Bence şöyle yapalım sizin laptopun özellikleri takas edeceğiniz PC'nin özellikleri üzerine vereceğiniz ya da alacağınız ücreti yazın. Daha sağlıklı şeyler yazabiliriz.

Bence şöyle yapalım sizin laptopun özellikleri takas edeceğiniz PC'nin özellikleri üzerine vereceğiniz ya da alacağınız ücreti yazın. Daha sağlıklı şeyler yazabiliriz.

Laptopum i3 7th gen 4 GB RAM var ekran kartı bulunmamakta alacağım sistem bu şekilde laptopun menteşeler kasayı kırdığından dolayı ederi 4K civarı bu sistem için de 4500 istemekteler monitör dahil benim monitör olmadığı için mantıklı buldum ve bunu almaya karar verdim şu an elimde çok para da bulunmamakta o yüzden en mantıklısı bu gibi.

Laptopum i3 7th gen 4 GB RAM var ekran kartı bulunmamakta alacağım sistem bu şekilde laptopun menteşeler kasayı kırdığından dolayı ederi 4K civarı bu sistem için de 4500 istemekteler monitör dahil benim monitör olmadığı için mantıklı buldum ve bunu almaya karar verdim şu an elimde çok para da bulunmamakta o yüzden en mantıklısı bu gibi.
Monitör 1080P ise mantıklı 720P ise bilemiyorum. Öte yandan sıkıntılı laptopların piyasası bayağı sıkıntılı. Mantıklı genele olarak ama.

Monitör 1080p ise mantıklı 720p ise bilemiyorum. Öte yandan sıkıntılı laptopların piyasası bayağı sıkıntılı. Mantıklı genele olarak ama.

Monitör 24 inch 768p laptop sıkıntılı olduğu için gayet mantıklı geldi bu aralar piyasa da bir garip laptop u bir an önce elimden çıkarmak istedim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı