Utku92 Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 6 Mart 2019 Mesajlar 1.766 Çözümler 5 Yer Ankara Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #11 Razor_110 dedi: Zannetmiyorum sonuçta laptop olduğu için bu tarz şeyler göz önünde bulundurulup üretiliyordur. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum değil görselde görüneni söyledim sadece. Kerem ince dedi: Tek slot var. Ne olarak aratmam gerekiyor kendi BIOS'um ne nereden öğreneceğim ve güncelle karşılaştıracağım. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli sitesine giderek.
Razor_110 dedi: Zannetmiyorum sonuçta laptop olduğu için bu tarz şeyler göz önünde bulundurulup üretiliyordur. Genişletmek için tıkla... Zannetmiyorum değil görselde görüneni söyledim sadece. Kerem ince dedi: Tek slot var. Ne olarak aratmam gerekiyor kendi BIOS'um ne nereden öğreneceğim ve güncelle karşılaştıracağım. Genişletmek için tıkla... Laptop modeli sitesine giderek.
Kerem ince Centipat Katılım 20 Ocak 2022 Mesajlar 7 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Mayıs 2023 #12 Utku92 dedi: Zannetmiyorum değil görselde görüneni söyledim sadece. Laptop modeli sitesine giderek. Genişletmek için tıkla... biosumu bulamıyorum asusun sitesine gidip x55lnp diye arattığımda sonuç çıkmıyo Kerem ince dedi: biosumu bulamıyorum asusun sitesine gidip x55lnp diye arattığımda sonuç çıkmıyo Genişletmek için tıkla... x555lnb
Utku92 dedi: Zannetmiyorum değil görselde görüneni söyledim sadece. Laptop modeli sitesine giderek. Genişletmek için tıkla... biosumu bulamıyorum asusun sitesine gidip x55lnp diye arattığımda sonuç çıkmıyo Kerem ince dedi: biosumu bulamıyorum asusun sitesine gidip x55lnp diye arattığımda sonuç çıkmıyo Genişletmek için tıkla... x555lnb