i7 5820K hala alınır mı?

Halil0075

Hectopat
Daha fazla  
Uygun fiyatlı buldum. Oynayacağım oyunlar GTA 5, Assetto Corsa, ETS, Bodycam bu oyunları orta grafikte oynamak için alacağım işlemciyi. Mantıklı mı sizce? LGA2011 Intel 15MB önbellek.

Uygun fiyatlı buldum. Oynayacağım oyunlar GTA 5, Assetto Corsa, ETS, Bodycam bu oyunları orta grafikte oynamak için alacağım işlemciyi. Mantıklı mı sizce? LGA2011 Intel 15MB önbellek.

Yani alinirda butçeni zorlayıp daha iyisini alabalirisnin

4.3 Ghz stabil overclock ile i7 8700K dan iyi Ryzen 5 3600 ün bi tık altında bir işlemci. Kullandım en memnun olduğum işlemcilerden birisidir. RX 6600 ile çok az darboğaz ile güzelce çalışır.

Uygun fiyatlı buldum. Oynayacağım oyunlar GTA 5, Assetto Corsa, ETS, bodycam bu oyunları orta grafikte oynamak için alacağım işlemciyi. Mantıklı mı sizce? LGA2011 Intel 15MB önbellek.

Hocam geç olacak ama eğer hala almadıysanız i7-5960X için bakının derim 8c/16T sizin için çok daha iyi olur bence

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı