G Glory Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 7 9 Mart 2016 #1 Arkadaşlar aşağıdaki sistemi alacağım. Beni uzun süre götürecek bir sistem istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
Arkadaşlar aşağıdaki sistemi alacağım. Beni uzun süre götürecek bir sistem istiyorum. Yorumlarınızı bekliyorum.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2016 #2 Yazık bu sisteme vereceğin paraya. Oyun içinse eğer çok dengesiz bir sistem. Sistem tam olarak ne için kullanılacak?
Yazık bu sisteme vereceğin paraya. Oyun içinse eğer çok dengesiz bir sistem. Sistem tam olarak ne için kullanılacak?
G Glory Hectopat Katılım 3 Kasım 2015 Mesajlar 7 9 Mart 2016 #3 JaroxJamaica dedi: Yazık bu sisteme vereceğin paraya. Oyun içinse eğer çok dengesiz bir sistem. Sistem tam olarak ne için kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Oyun ve iş karışık bir sistem olacak.
JaroxJamaica dedi: Yazık bu sisteme vereceğin paraya. Oyun içinse eğer çok dengesiz bir sistem. Sistem tam olarak ne için kullanılacak? Genişletmek için tıkla... Oyun ve iş karışık bir sistem olacak.
JaroxJamaica Megapat Zamanın Tanığı Forumun Hafızası İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 21 Aralık 2013 Mesajlar 15.148 Makaleler 12 Çözümler 5 Yer Balıkesir Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 9 Mart 2016 #4 İşten kastınız nedir? Render falan mı alacaksınız? Zamanla falan mı yarışıyorsunuz? Tam olarak kullanım amacınızı belirtiniz.
İşten kastınız nedir? Render falan mı alacaksınız? Zamanla falan mı yarışıyorsunuz? Tam olarak kullanım amacınızı belirtiniz.