İ7 5930K ve GTX 970 sisteme monitör tavsiyesi

ProtectYourself

Hectopat
Makaleler
5
Daha fazla  
İyi günler,

%70 tasarım, %30 oyun için kullanılacak sistemim için hangi monitörü tercih etmeliyim. Bütçe sıkıntı değil.

Monitör 27 inç veya 28 inç düşünüyorum.

Sistem özellikleri:

- İntel i7 5930K İşlemci
- Asus Rampage V Extreme Anakart
- Asus GTX 970 Rog Strix Ekran Kartı
- Corsair Vengeance DDR4 2400 Mhz 16GB (4x4) Ram
- Samsung 850 Pro 256 GB SSD
- WD Caviar Black 1TB HDD
- Corsair AX 860i PSU
- Corsair Hydro Serisi H105 Sıvı Soğutma
- Corsair Graphite Serisi 780T Kasa

Son düzenleyen: Moderatör:
Technopat bu monitörün incelemesini yapmıştı hakkında detayları bu incelemede öğrenebilirsiniz.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Arkadaşlar ne IPS ne de TFT . PLS panelin onlardan daha etkili olduğu görüşündeyim ve arkadaşın yukarıda bimeks linkini attığı monitör olan 24390h nin bir üst modeli olan 590p tasarım olarak panel olarak piyasanın en kaliteli monitörlerinden biri olduğu görüşündeyim ancak tabi ki g sync gibi profesyonel oyuncular için bazı önemli özellikler yok ama 3500 lira bir monitör için çok uçuk rakam.
27 inç için www.vatanbilgisayar.com: SAMSUNG 27" S27D390H GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
23.6 inç (bu monitörün kontrol düğmeleri daha kullanışlı ve ayakları metal) www.vatanbilgisayar.com: SAMSUNG 23.6" S24D590P GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR - Vatan Bilgisayar
şimdi de PLS vs IPS e bakalım.
Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.
PLS koyu tonları daha iyi verebilen bir paneldir. Ben de şu an IPS panel kullanıyorum ancak PLS i gördükten sonra IPS hakkında bazı kararlarım değişti. Bakın derim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…