i7 5960X Tabanlı Sistem Toplama

umitbarlas

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Arkadaşlar bugün bu işi bitiriyorum. 4 ay önce vatandan toplanan bu sistemi gayet makul bir fiyata alıyorum. Evde de yer sorunumu çözdüm. HDD gereksiz büyük ve rpm düşük olması dışında herhangi bir sistem çakışması yaşar mıyım? Soğutması yeterli midir? Fan gürültüsü sıkıntıya neden olur mu? Eksiği var mıdır? @Ali Güngör @Recep Baltaş

(Hayali sistem kesinlikle değil)

Son düzenleyen: Moderatör:
Sistem bence gayet iyi. Çakışma söz konusu değil ama Everest klavye ve mouse önermem. Logitech'e bakmalısınız.

Onlar mühim değil, eve gidince kendi mouse ve klavyemin fotolarını da eklerim. Bosch varken sinbo gibi everest.

Eğer depolamada 1 tb çok fark etmeyecekse sabit diski 3 tb alıp SSD'yi 256 gb yapabilirsiniz. Bu da SSD'ye daha çok program kurmak demek.

SSD için bütçem uygun, aklımdaydı.

Ramleri değil de, 1 TB bir ssd düşünüyorum şimdilik. İhtiyaçlarımı fazlasıyla karşılayacak bir donanım zaten. SSD konusunda da cehaletimi bağışlayınız. Kasaya montajını videodan yapabilirsem de raid konusunda sıfırım. Yarın akşam kısmet olur da sistem ulaşırsa resimleri eklerim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…