İ7 5960X ve Asus STRIX GTX 980 tabanlı sistem toplama

Devran Akar

Kilopat
Yer
KARŞIYAKA
Daha fazla  
Meslek
Endüstriyel Tasarımcı

Evet arkadaşlar sonunda toplayacağım masaüstü parçalarına %100 karar verdim .Genellikle 3d max - vray işlerinde kullanılacak, aynı zamanda oyundur günlük işlerdir tüm işlerimi görecek bir makina kurmak istedim.

Vatandan toplayınca 12500 tl'ye denk geliyor. Fakat çeşitli girişimler ve araştırmalarım sonunda 9000-9500 TL aralığında mal ettim parçaları. Değerli yorumlarınızı esirgemezseniz sevinirim. Teşekkürler.

Son düzenleyen: Moderatör:
@Devran Akar
Ben de profesyonel 3DS Max modellemecisiyim. Gördüğüm kadarıyla bütçen de epey geniş. Eğer ilgilenirsen 28 gün kullanılmış ve daha toz bile konmamış R9 295X2 ekran kartımı satıyorum şu sıralar. Maddi sebeplerden dolayı istediğim miktar piyasa fiyatının epey altında. (3.300 Tl) R9 295X2 performans olarak 2 tane GTX 980'e çok yakın bir performans sunuyor (10% daha az) hatta Opencl Performansı daha iyi R9 295X2'nin. Sanırım kartın gücünü anlamışsınızdır. Kart gerçekten çok temiz. Eğer ilgilenirseniz cevabınızı bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…